Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Goddagmann & Økseskaft

Dagens bestePosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, February 23, 2014 14:06:59

Velkommen til vår nye hjemmeside; http://goddagmannokseskaft.org/  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post119

Tøv eller PR?

Dagens bestePosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, December 04, 2013 18:21:09

Ja, da vil jeg få takke Matias Ytterstad og Rektor ved Markedshøyskolen, Trond Blindheim, for en fantastisk artikkel i Dagbladet i dag.

Jeg var helt uvitende om «humoren» jeg hadde gått glipp av eller er det bare et PR stønt Trond?

Ja, det kan nesten virke som «Våre» ski «Helter» er ute etter å plage oss mest mulig gjennom dårlig reklame. Hvis det har seg slik at Therese Johaug er med på den nye trenden om å ha over eksponering av produktet de reklamerer for, blir dette slitsomt.

Så Ytterstad og Blindheim, takk til dere for at dere sørget for at jeg også fikk med mg denne «nyheten» tilslutt. Ikke noe jeg egentlig trengte, men Isklar er sikkert takknemlig ovenfor spalte plassen dere har brukt på produktet, Isklar er sikkert glade for at det medførte at jeg fikk det med også. Så neste gang jeg må kjøpe meg en flaskevann og havner opp med Isklar, skal jeg tenke på Trond Blindheim, rektor ved Markedshøyskolen.

http://www.dagbladet.no/2013/12/04/sport/ski/langrenn/therese_johaug/30655957/

Det jeg derimot reagerer på Trond Blindheim, hvorfor bruker de ikke en skøyteløper i reklamen for Isklar? Det siste en skiløper ønsker er vel is i løypa.

Økseksaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post50

Blakk Fridag

Dagens bestePosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, December 02, 2013 18:31:54

Det er syn at Hellas, Island, Spania, forså vidt hele EU ikke har lært av oss. Vi har hatt en BI utdannet Statsminister de siste 8 årene og det kan vi trygt se at preger Norge og nordmenn med tanke på økonomi. Ja, for er det en ting nordmenn i Norge AS er best på utenom alt det andre vi er «Awesome» på så er det økonomi. Ja, vi er verdens eliten på dette punktet, vi pumper opp sort guffe selger det dyrt og når ting ikke går vår vei, pøser vi på med penger vi tjente på guffen. Vi er så dyktige på det så vel, morsomt med tall.

Vi kan lese i dagens utgave av NA24.no om gjelden vi har i Norge, ja samlet skylder vi nordmenn halve oljefondet vårt i form av husholdningsgjeld. Samtidig som Norges bank varsler rentekutt. Noe som er bra, for da kan vi låne mer for og bruke mer og stimulere kjøpe-kraften til nordmenn som det heter så fint. Husholdningene har samlet en gjeld på 2.520 milliarder kroner.

Det beste med dette tallet for meg, som de ikke har med i denne oversikten og som de utelater i de fleste tilsvarende undersøkelse er som følger:
Min samboer og jeg har ikke gjeld.
Min søster og hennes samboer, er heller ikke her.
Min far og mor, ikke her.
En del av vennen min er heller ikke her, gjeldssiden.
En del beskjente på jobb etc, ikke i denne kategorien beskrevet.

Så tar du regnestykket? Vi kan ikke fordele denne gjelden på antall husstander. Det vil si at det er noen som har ekstremt mye høyere gjeld enn først antatt.
Svaret til Norges Bank, sette ned renten.
Bra, det må jeg klappe for.
Så vi takker Sentralbanksjefe Øystein Olsen for rente kuttet som kommer.

http://www.na24.no/article3720473.ece

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post48

Nytt er alltid.

Dagens bestePosted by Goddagmannokseskaft.org Fri, November 29, 2013 17:40:13

Lynraskt før jeg skal ut og leke katt og mus med noen drittunger som driver med ran i Oslo by for tiden. Det er fredag, dagen startet med en død stats kanal, NRK var slått helt ut.

1945 trakk Tyskerne seg ut av Norge. Mye grunnet amatørbygde radioer som var gjemt rundt. Radiorør etc. Noe teknologi vi kan ta i bruk igjen NRK? Eller banker vi videre i god tro om at DAB er best? Ny er alltid bedre!

http://www.nrk.no/norge/strombrudd-stoppet-nrk-radio-1.11385968

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post46
Next »