Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Lovløshetens hovedstad

Våre nominerte erPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, June 25, 2015 19:47:14

Da er det AP politiker Raymond Johansen’s tur til å få en varm velkomst her til oss.

Raymond Johansen fra Arbeiderpartiet stiller som byrådskandidat i Oslo ved høstens kommunevalg.

Og har i denne sammenheng kommet med forslaget om å lage «trygghets-løyper» gjennom Oslo by.

Det er snakk om veier som skal være trygge for befolkningen å gå på nattes tid.

I en undersøkelse gjort av NRK føller hele 54% av Oslos befolkning utrygge på vei hjem om kvelden i Oslo sentrum. Noe som Johansen legger til grunne når han kommer med forslaget om «trygghets løyper» gjennom sentrum. Det er snakk om 5 hoved traseer som skal få ekstra vakthold av vektere, politi og natteravner i det aktuelle tidsrommet på kvelden.

http://m.db.no/2015/06/24/nyheter/oslo/raymond_johansen/raymond/trygghet/39831458/

Så med det kan vi like gjerne godta kriminaliseringen av hovedstaden Oslo.
For som tydeligvis Raymond Johansen har innsett kan vi ikke gjøre noe med kriminaliteten, så det beste Johansen kan love er ekstra beskyttelse i noen få områder av sentrum i et lite tidsrom.
For det beste tiltaket for økt kriminalitet, må være å samle det lille man har av politi, vektere og natteravner på noen ganske få områder så det er null beskyttelse i resten av byen på nattestid og fri tilgang for kriminalitet.

Så med dette tiltaks forslaget ønsker vi Raymond Johansen fra Ap velkommen til oss her i vår lille klubb for idiotene.

Soningsmann & Dommerklubbe  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post374

Vil ikke jeg spekulere i akkurat nå

Våre nominerte erPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, March 25, 2014 16:55:41

Da er møte i APs landsstyre i gang og på agendaen er vel det største spørsmålet som stilles, vil Jens Stoltenberg stille seg til disposisjon som neste generalsekretær i NATO. Selv om landets aviser fremstiller det som at han er en sikker vinner, er det fortsatt et valg å vinne.

Men vi kan lese om Jens Stoltenbergs uttalelser under styremøtet i avisene, NA24.no http://www.nettavisen.no/na24/--jeg-er-blitt-veldig-god-til-a-gjennomfre-intervjuer-uten-a-si-noe-som-helst/5181417.html
Jeg tror det er best at vi siterer Jens her, direkte fra landsstyret: «Jeg er blitt veldig god til å gjennomføre intervjuer uten å si noe som helst».

Ja Jens, det er det man vil ha i en ekte god leder. En som er flink til å sno seg unna alle spørsmål rundt saker personen er involvert i.

Og med dette seiler Jens Stoltenberg inn i Hall Of Fame for fantastisk uttalelse.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post141

Redningsvest til bry

Våre nominerte erPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, March 12, 2014 19:40:08

Det blir ikke påbudt med bruk av redningsvest i småbåter til sommeren, det har regjeringen slått fast kan NRK melde http://www.nrk.no/nordland/skuffa-over-redningsvestreglar-1.11600395

Vi har i dag bare krav om at det skal være nok redningsvester om bord i båten. Disse trenger da ikke å være synlig eller i bruk, men vi må ha de om bord i båten.

Som NRK melder er redningsetatene skuffet over vedtaket om bruk av redningsvest i småbåter. De peker videre på at 80% av de omkommede i fjor ikke hadde brukt redningsvest. Røde Kors peker på at det er færre som kan svømme nå enn før og kunnskapen om båtliv har gått ned.

Samtidig vil jeg gjerne påpeke en ting NRK ikke tar med i artikkelen, det er flere småbåter på fjorden nå enn før og farten har økt betraktelig for disse båtene.

Det er Næringsminister Monica Mæland (H) som uttaler seg i artikkelen og forsvarer vedtaket om ikke påbud om bruk av redningsvest. Hun mener nemlig at dette ikke er veien å gå.

Som Monica Mæland spesifiserer i artikkelen: «Jeg tror på frihet under ansvar, og oppfordrer alle til å bruke vest. Ingen andre land har et påbud om å bruke redningsvest. Et påbud er ikke veien å gå».

Så Monica Mæland, vi venter på at andre land skal komme med vedtak om redningsvester for å se om dette er et fornuftig vedtak.
Ja, nok om det Monica Mæland fra Høyre.

Så med det i tankene Monica Mæland (H), for et fantastisk utspill om redningsvester og sikkerhet ombord i båt ønsker vi deg velkommen til vår Hall Of Fame.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post133

Mongstad

Våre nominerte erPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, January 20, 2014 18:54:35

Vel, dette er ikke nytt eller overaskende og vi kan med sikkerhet fastslå at det ikke blir siste gang.
Alle har fått med seg saken, den Rådgrønne regjeringen med Jens Stoltenberg i spissen sin Månelanding. De lovet fullskala rensing av CO2 utslipp.

I dag var det høring i stortinget om hva som gikk galt.
Vi kan ta det veldig enkelt her, svaret er ALT.

Jeg har ledd godt gjennom dagen etter som jeg har lest om høringen og svarene til Jens Stoltenberg.
Men en ting hang jeg meg oppi, under høringen av Jens Stoltenberg ang rapporten fra Riksrevisjonen.

Samtalen gikk som følgende:
09:31: Michael Tetzschner (H): Har du lest rapporten?
Stoltenberg: Jeg har i alle fall lest deler av den, og de vesentligste konklusjonene

Fantastisk Jens, hadde jeg vært tidligere Statsminister og en av de ansvarlige for hele Månelandingen tror jeg kanskje jeg hadde lagt litt mer arbeid i å lese rapporten fra Riksrevisjonen enn «lest deler og noen konklusjoner».

Vi får virkelig håpe for alle sin del at du gjør en bedre jobb som klimaminister for FN enn den du gjorde som Statsminister i Norge.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post90
Next »