Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Med undring det hele blir gjentatt

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, February 14, 2018 18:06:46

Da er det klart, Norge klarer ikke å nå NATO’ ønskeliste og i VG møter vi en ikke fornøyd NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg.
Jens Stoltenberg viser til sin ønskeliste til regjeringen, mer tilstedeværelse i luften, på sjøen og større bakkestyrke i Nord.
Ja, Jens Stoltenberg ønsker seg en fullverdig brigade i Nord, hele 3600 kampklare soldater fordelt på 4 bataljoner.

Stoltenberg legger videre ut at alle medlemslandene i NATO må binde seg til målet om å nå 2% av BNP og viser til at det allerede er 15 land som har forpliktet seg til dette innen 2024.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/xRm1KQ/nato-sjefens-oenskeliste-til-regjering-en-fullverdig-norsk-brigade

Så da er forretten servert, opprustningen har begynt og alt vi kan håpe på nå er at hovedretten blir en kald krig.
For dette som gjøres nå er ikke noe uprøvd og nytt, tvert imot, er det en vel utprøvd prosess som sist gang ble avsluttet med Berlinmurens fall og 2 år senere en enighet om nedrustning mellom øst og vest. En avtale som for lengst er glemt.

Så la oss ruste opp i Nord, la oss ruste opp til sjøs og ønske våre nye bombefly F35 velkomne. Ikke fordøm USA’ planer om opprusting av atom arsenalet sitt. Det er riktig og viktig at vi ruster opp for fult nå, før Russland eventuelt gjør det, for gud eller USA forby at vi skal prate med våre naboer i øst...

Natomann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post679

27. januar gikk ukommentert hen.

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, February 06, 2018 19:23:00

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg er ute å advarer Norge mot en farligere verden. En verden preget av mer konflikter og uro. Samtidig som Jens Stoltenberg fremhever at samarbeidet Nato mellom EU, USA og Canada ikke er svekket, men tvert imot, kan han se en styrket allianse, gjennom nå 300 faste stasjonerte amerikanske soldater på Værnes.

https://www.nrk.no/urix/stoltenberg_-_-verden-har-blitt-farligere-1.13899912

Årsak og effekt Jens, årsak og effekt. Det er greit at du sier at Nato, Norge og USA ikke er interessert i kald krig, men utplasseringen av 300 amerikanske soldater på Værnes, innkjøp av masse nye teknologiske våpen som F35 jagerfly og Tyske ubåter, masse store militærøvelser verden over er vel å tøye grensen for hva som ikke er kald krig. Det samme gjelder når USA nå gjenopptar sitt atomprogram for utvikling av atomvåpen, dette er kald krig. Årsak og effekt kalles det, man skaffer seg masse moderne våpen, da må nemlig motpart gjøre det samme, man har et våpenkappløp, et kappløp som er kaldkrig. Årsak og effekt.

Så 27. januar 2018 gikk ukommentert hen, den 27. januar ble dommedagsklokken stilt til 2 minutter på midnatt, som et direkte resultat av økt spenningsnivå mellom øst og vest, klimautfordringer, våpenproduksjon, atombombe trusselen som nå henger som en tyngende skygge over verden.

Kina og Russland var i det minste ute og fordømte USA’ gjenopptagelse av sitt atomprogram, hvor var du Jens Stoltenberg?

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post675

Jens, du er en sjarlatan

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, October 07, 2017 17:23:16

På fredag ble det klart, Den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen (ICAN) vinner årets Nobels fredspris.
Ikke overraskende får valget av vinner null støtte fra den norske regjeringen. Norge har forsåvidt ikke skrevet under avtalen som skal hjelpe verden i en felles avtale om å kvitte seg med atomvåpen.
Utenriksminister Børge Brende mener FN-traktaten ikke kommer til å hjelpe med å fjerne et eneste kjernefysisk våpen, mens statsminister Erna Solberg synes det er hyggelig at ICAN vinner prisen men understreker at: “Så lenge det finnes land som har atomvåpen kommer Nato til å ha atomvåpen”.
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har null tro på virkemiddelet ICAN kommer med, han støtter ønske om en atomvåpenfri verden men mener at EU og NATO trenger atomvåpen så lenge Russland, Kina, Iran og Nord-Korea har våpenet.
Jens Stoltenberg peker på at USA, EU og NATO må beholde sine atomvåpen for å opprettholde en maktbalanse i verden.
“En verden det vi har ensidig nedrusting- der Nato fjerner sine atomvåpen mens Russland, Kina, Iran og Nord-Korea har atomvåpen- det er ikke en tryggere verden”, uttaler Jens Stoltenberg.

https://www.nrk.no/urix/2013_-tok-initiativ-til-kamp-mot-atomvapen-2017_-kritiserer-fns-atomvapenforbud-1.13722185

Så NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har ikke tro på en FN-traktat som vil forby atomvåpen, man kan ikke være overrasket, han er tross alt leder for verden største og mektigst militærallianse. En militærallianse som selv har gitt seg lov til og bombe i stykker andre land. Under ledelse av Jens Stoltenberg bombet NATO og USA Libya tilbake til steinalderen. Under ledelse av Jens Stoltenberg har vestens forhold til Russland fryst til is, gjennom ordre fra Jens Stoltenberg ble Russland-NATO rådet lagt ned, under oppsyn og råd fra Jens Stoltenberg har USA og NATO utplassert rakettskjold langs grensen mot Russland. Jens Stoltenberg er ikke en venn av fred, han er en krigshisser, han er en krigsprofitør.
Det er ironisk at de som kritiserer årets vinner av Nobels fredspris har helt glemt at de eneste som har brukt atomvåpen mot sivilbefolkning og hydrogenbombe mot et annet land er USA, den sterkeste støttespilleren i NATOs militærallianse.

Det er feil å ikke støtte ICAN i deres jobbe med å avskaffe atomvåpen.
Så årets Nobels fredspris som går til ICAN er velfortjent.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post626

Et resultat av deg Jens

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, September 10, 2017 11:10:33

NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg er ute med bekymringsmelding om at verden ikke har vært farligere på 30 år.
Stoltenberg peker på opprustingen i Nord-Korea, terrorisme, ustabilitet i land og et sterkt Russland.

Stoltenberg er bekymret for Russlands planlagte militærøvelse i Østersjøen. Og skulle likt å ha flere NATO-observatører med i øvelsen. Russland har meldt at det skal delta færre enn 13000 i øvelsen, noe Stoltenberg ikke stoler på.
Stoltenberg tror ikke øvelsen utgjør noe fare og peker på NATO’ innsatsstyrker som er plassert langs grensen mot Russland, som en påminnelse til Russland om at et angrep på et NATO land er et angrep på alle.

https://www.nrk.no/urix/stoltenberg_-_-verda-har-ikkje-vore-farlegare-enn-no-dei-siste-30-ara-1.13679595

Når du selv er årsaken til problemet, er det kanskje på tide og endre kurs. Det virker som Norges tidligere statsminister Jens Stoltenberg helt har glemt hva hans egen regjering og NATO var med på i Libya under ledelse av Stoltenberg. Hvordan hans egen regjering den gangen rustet opp “opprørerne” i Syria. Den såkalte “freds bombingen” vi foretok i Afghanistan og Irak. NATO’ involvering i destabiliseringen i Ukraina, hvor NATO selv sto for nedtrappingen av diplomatien med Russland. Hvordan Jens Stoltenberg la ned NATO-Russland rådet med en gang han tiltrådte stillingen som NATO’ generalsekretær. Utplassering av rakettskjold sammen med USA langs grensen mot Russland. Hvordan EU, USA og NATO samlet har innført flere og strengere sanksjoner mot alle som ikke er med i NATO’ militærallianse.

Når man ser det sånn, er det kanskje ikke rart at verden blir farligere sted med deg ved roret Jens. NATO var en gang en forsvarsallianse men det tok slutt dagen NATO gikk over til å bombe uskyldige mennesker, som vi gjorde i Beograd i 1999, da krysset NATO en grense hvor man gikk over til å bli en angrepsallianse hvor fred kom i andre rekke.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post613
Next »