Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Et resultat av deg Jens

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, September 10, 2017 11:10:33

NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg er ute med bekymringsmelding om at verden ikke har vært farligere på 30 år.
Stoltenberg peker på opprustingen i Nord-Korea, terrorisme, ustabilitet i land og et sterkt Russland.

Stoltenberg er bekymret for Russlands planlagte militærøvelse i Østersjøen. Og skulle likt å ha flere NATO-observatører med i øvelsen. Russland har meldt at det skal delta færre enn 13000 i øvelsen, noe Stoltenberg ikke stoler på.
Stoltenberg tror ikke øvelsen utgjør noe fare og peker på NATO’ innsatsstyrker som er plassert langs grensen mot Russland, som en påminnelse til Russland om at et angrep på et NATO land er et angrep på alle.

https://www.nrk.no/urix/stoltenberg_-_-verda-har-ikkje-vore-farlegare-enn-no-dei-siste-30-ara-1.13679595

Når du selv er årsaken til problemet, er det kanskje på tide og endre kurs. Det virker som Norges tidligere statsminister Jens Stoltenberg helt har glemt hva hans egen regjering og NATO var med på i Libya under ledelse av Stoltenberg. Hvordan hans egen regjering den gangen rustet opp “opprørerne” i Syria. Den såkalte “freds bombingen” vi foretok i Afghanistan og Irak. NATO’ involvering i destabiliseringen i Ukraina, hvor NATO selv sto for nedtrappingen av diplomatien med Russland. Hvordan Jens Stoltenberg la ned NATO-Russland rådet med en gang han tiltrådte stillingen som NATO’ generalsekretær. Utplassering av rakettskjold sammen med USA langs grensen mot Russland. Hvordan EU, USA og NATO samlet har innført flere og strengere sanksjoner mot alle som ikke er med i NATO’ militærallianse.

Når man ser det sånn, er det kanskje ikke rart at verden blir farligere sted med deg ved roret Jens. NATO var en gang en forsvarsallianse men det tok slutt dagen NATO gikk over til å bombe uskyldige mennesker, som vi gjorde i Beograd i 1999, da krysset NATO en grense hvor man gikk over til å bli en angrepsallianse hvor fred kom i andre rekke.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post613

En provokatør

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, June 20, 2017 18:34:07

Da har NATO under ledelse av generalsekretær Jens Stoltenberg plassert ut 4000 soldater langs grensen mot Russland.

Norge bidrar med 200 soldater fra Telemark’ bataljonen.

Jens Stoltenberg avviser at det er en provokasjon overfor Russland, men at: “Et svar på Russlands aggressive politikk”, og peker på konflikten i Ukraina.

https://docs.google.com/document/d/1R8IED8FyOk9StQiZ0lwI6rpC94p3eAWtQHVk82-f2lw/edit

En provokatør, er det Jens Stoltenberg, en tragedie er det NATO under hans ledelse utfører med opptrappingen av kald krig mellom Vest og Øst. Jens Stoltenberg kan godt gjemme seg bak Russlands involvering i Ukraina, men Europa hadde også en finger med i spillet når det kom til det såkalte valget som ble gjennomført i Ukraina som startet den pågående konflikten. Mens på NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg hviler også konflikten i Libya, en ødeleggelse av et land for å styrte en sittende leder, en ødeleggelse Jens Stoltenberg sto i lede tog for.

Det eneste Jens Stoltenberg glemmer når han uttaler at dette ikke er en provokasjon mot Russland er å stille seg i Russlands situasjon.

Jeg er helt sikker på at EU og NATO ville hylt i kor hvis det viste seg at Russland plasserte ut 4000 soldater langs grensen til Europa.

Jeg er helt sikker på at NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg ville samlet EU’ statsleder til krisemøte hadde Russland bygd et rakettskjold mot Europa, tilsvarende det USA og NATO har gjort mot Russland.

Jens Stoltenberg, du er en provokatør når du uttaler at denne handlingen ikke er for å provosere Russland. Vi får bare håpe at Russlands ledere er større enn deg.

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post579

Jeg gremmes

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, October 01, 2016 16:00:43

Så Jens Stoltenberg, NATOS generalsekretær, er ute med ny selvbiografi.

Man skulle tro at lederen over verdens største militære allianse hadde viktigere ting å gjøre en å skrive en bok om seg selv. En bok hvor han selv innrømmer å ha dolket sine egne i ryggen. Dette var tilbake da Jens Stoltenberg jobbet for å bli neste leder i Norges største politiske parti Arbeider Partiet (Ap).


http://www.vg.no/rampelys/bok/jens-stoltenberg/jens-stoltenbergs-biografi-hoeyst-lesverdig/a/23808657/


Vel, da har vi vel svaret på hva som skjedde i Libya etter at Jens Stoltenberg, da værende Norges statsminister og leder for Ap, ledet bombingen av landet for å avsette Libyas leder Muanmar al-Gaddafi.

Det er vel forklaring nok hvorfor vi, de allierte, fri Vesten ikke gjør noe i Syria for å hjelpe landet og befolkningen.

Dette er vel også forklaringen på hvorfor vi bare avsatte det folke valget styret i Ukraina for etter på og bare la landet bli kastet inn i borgerkrig, hvor vi fri snille Vesten bare har skyldt på Russland for all elendighet som har inntruffet i landet i etterkant av Vestens frigjøring.


Men det er hyggelig det for Jens Stoltenberg, NATOs generalsekretær og ha tid til å skrive en selvbiografi, som VG.no så flott sier: “Jens Stoltenbergs selvbiografi: Høyst leserverdig. Stoltenbergs velskrevne selvbiografi virker oppriktig- og balanserer fint mellom det personlige og det politiske”.


Kan noen vennligst se å få avsatt den mannen. Vi kan ikke ha en generalsekretær i NATO som er mer opptatt av selv ros enn faktiske problemer i verden. Og det er noe verden har, handfaste ekte problemer som NATOs generalsekretær burde bry seg om.


#JensStoltenberg

#NATO

#Tragisk

#Syria

#Ukraina

#Libya
#GoddagmannOkseskaft


Prioriterinsmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post494

2 år på overtid

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, April 20, 2016 17:47:24

Etter 2 år med stillhet har NATO-Russland rådet omsider hat møte for å drøfte situasjonen mellom forsvarsalliansen i Vesten og Russland.

Situasjonen de siste 2 årene har gitt et kalde gufs fra den kalde krigen, da stemmingen mellom de to partene var på sitt kaldeste.

Etter konflikten i Ukraina, hvor Krim melde seg ut av Ukraina og ble en del av Russland, har NATO under ledelse av Jens Stoltenberg stått urokkelige i å «skylde» på Russland for det meste av uroheter. Noe som medførte NATO-Russland rådet ble lagt ned for 2 år siden under ledelse av Jens Stoltenberg.

Så da når vi i dag, 2 år etter at NATO-Russland rådet ble lagt dødt av Jens Stoltenberg, kan lese at NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg ikke er redd for samtaler med Russland, jeg frykter hva Jens Stoltenberg tenker på.

Dessverre er NATOS generalsekretær Jens Stoltenberg ute med kvas kritikk rettet mot Russland samme dag som han skal åpne NATO-Russland rådet for første gang på 2 år. Noe som ikke bare er direkte uklokt, men kun ødeleggende med tanke på forhandlingene i råde som skal følle like etter.

http://www.nrk.no/urix/moter-russland-for-forste-gang-pa-to-ar-1.12909127

Alliansemann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post452
Next »