Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Jens, du er en sjarlatan

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, October 07, 2017 17:23:16

På fredag ble det klart, Den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen (ICAN) vinner årets Nobels fredspris.
Ikke overraskende får valget av vinner null støtte fra den norske regjeringen. Norge har forsåvidt ikke skrevet under avtalen som skal hjelpe verden i en felles avtale om å kvitte seg med atomvåpen.
Utenriksminister Børge Brende mener FN-traktaten ikke kommer til å hjelpe med å fjerne et eneste kjernefysisk våpen, mens statsminister Erna Solberg synes det er hyggelig at ICAN vinner prisen men understreker at: “Så lenge det finnes land som har atomvåpen kommer Nato til å ha atomvåpen”.
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har null tro på virkemiddelet ICAN kommer med, han støtter ønske om en atomvåpenfri verden men mener at EU og NATO trenger atomvåpen så lenge Russland, Kina, Iran og Nord-Korea har våpenet.
Jens Stoltenberg peker på at USA, EU og NATO må beholde sine atomvåpen for å opprettholde en maktbalanse i verden.
“En verden det vi har ensidig nedrusting- der Nato fjerner sine atomvåpen mens Russland, Kina, Iran og Nord-Korea har atomvåpen- det er ikke en tryggere verden”, uttaler Jens Stoltenberg.

https://www.nrk.no/urix/2013_-tok-initiativ-til-kamp-mot-atomvapen-2017_-kritiserer-fns-atomvapenforbud-1.13722185

Så NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har ikke tro på en FN-traktat som vil forby atomvåpen, man kan ikke være overrasket, han er tross alt leder for verden største og mektigst militærallianse. En militærallianse som selv har gitt seg lov til og bombe i stykker andre land. Under ledelse av Jens Stoltenberg bombet NATO og USA Libya tilbake til steinalderen. Under ledelse av Jens Stoltenberg har vestens forhold til Russland fryst til is, gjennom ordre fra Jens Stoltenberg ble Russland-NATO rådet lagt ned, under oppsyn og råd fra Jens Stoltenberg har USA og NATO utplassert rakettskjold langs grensen mot Russland. Jens Stoltenberg er ikke en venn av fred, han er en krigshisser, han er en krigsprofitør.
Det er ironisk at de som kritiserer årets vinner av Nobels fredspris har helt glemt at de eneste som har brukt atomvåpen mot sivilbefolkning og hydrogenbombe mot et annet land er USA, den sterkeste støttespilleren i NATOs militærallianse.

Det er feil å ikke støtte ICAN i deres jobbe med å avskaffe atomvåpen.
Så årets Nobels fredspris som går til ICAN er velfortjent.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post626

Et resultat av deg Jens

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, September 10, 2017 11:10:33

NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg er ute med bekymringsmelding om at verden ikke har vært farligere på 30 år.
Stoltenberg peker på opprustingen i Nord-Korea, terrorisme, ustabilitet i land og et sterkt Russland.

Stoltenberg er bekymret for Russlands planlagte militærøvelse i Østersjøen. Og skulle likt å ha flere NATO-observatører med i øvelsen. Russland har meldt at det skal delta færre enn 13000 i øvelsen, noe Stoltenberg ikke stoler på.
Stoltenberg tror ikke øvelsen utgjør noe fare og peker på NATO’ innsatsstyrker som er plassert langs grensen mot Russland, som en påminnelse til Russland om at et angrep på et NATO land er et angrep på alle.

https://www.nrk.no/urix/stoltenberg_-_-verda-har-ikkje-vore-farlegare-enn-no-dei-siste-30-ara-1.13679595

Når du selv er årsaken til problemet, er det kanskje på tide og endre kurs. Det virker som Norges tidligere statsminister Jens Stoltenberg helt har glemt hva hans egen regjering og NATO var med på i Libya under ledelse av Stoltenberg. Hvordan hans egen regjering den gangen rustet opp “opprørerne” i Syria. Den såkalte “freds bombingen” vi foretok i Afghanistan og Irak. NATO’ involvering i destabiliseringen i Ukraina, hvor NATO selv sto for nedtrappingen av diplomatien med Russland. Hvordan Jens Stoltenberg la ned NATO-Russland rådet med en gang han tiltrådte stillingen som NATO’ generalsekretær. Utplassering av rakettskjold sammen med USA langs grensen mot Russland. Hvordan EU, USA og NATO samlet har innført flere og strengere sanksjoner mot alle som ikke er med i NATO’ militærallianse.

Når man ser det sånn, er det kanskje ikke rart at verden blir farligere sted med deg ved roret Jens. NATO var en gang en forsvarsallianse men det tok slutt dagen NATO gikk over til å bombe uskyldige mennesker, som vi gjorde i Beograd i 1999, da krysset NATO en grense hvor man gikk over til å bli en angrepsallianse hvor fred kom i andre rekke.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post613

En provokatør

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, June 20, 2017 18:34:07

Da har NATO under ledelse av generalsekretær Jens Stoltenberg plassert ut 4000 soldater langs grensen mot Russland.

Norge bidrar med 200 soldater fra Telemark’ bataljonen.

Jens Stoltenberg avviser at det er en provokasjon overfor Russland, men at: “Et svar på Russlands aggressive politikk”, og peker på konflikten i Ukraina.

https://docs.google.com/document/d/1R8IED8FyOk9StQiZ0lwI6rpC94p3eAWtQHVk82-f2lw/edit

En provokatør, er det Jens Stoltenberg, en tragedie er det NATO under hans ledelse utfører med opptrappingen av kald krig mellom Vest og Øst. Jens Stoltenberg kan godt gjemme seg bak Russlands involvering i Ukraina, men Europa hadde også en finger med i spillet når det kom til det såkalte valget som ble gjennomført i Ukraina som startet den pågående konflikten. Mens på NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg hviler også konflikten i Libya, en ødeleggelse av et land for å styrte en sittende leder, en ødeleggelse Jens Stoltenberg sto i lede tog for.

Det eneste Jens Stoltenberg glemmer når han uttaler at dette ikke er en provokasjon mot Russland er å stille seg i Russlands situasjon.

Jeg er helt sikker på at EU og NATO ville hylt i kor hvis det viste seg at Russland plasserte ut 4000 soldater langs grensen til Europa.

Jeg er helt sikker på at NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg ville samlet EU’ statsleder til krisemøte hadde Russland bygd et rakettskjold mot Europa, tilsvarende det USA og NATO har gjort mot Russland.

Jens Stoltenberg, du er en provokatør når du uttaler at denne handlingen ikke er for å provosere Russland. Vi får bare håpe at Russlands ledere er større enn deg.

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post579

Jeg gremmes

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, October 01, 2016 16:00:43

Så Jens Stoltenberg, NATOS generalsekretær, er ute med ny selvbiografi.

Man skulle tro at lederen over verdens største militære allianse hadde viktigere ting å gjøre en å skrive en bok om seg selv. En bok hvor han selv innrømmer å ha dolket sine egne i ryggen. Dette var tilbake da Jens Stoltenberg jobbet for å bli neste leder i Norges største politiske parti Arbeider Partiet (Ap).


http://www.vg.no/rampelys/bok/jens-stoltenberg/jens-stoltenbergs-biografi-hoeyst-lesverdig/a/23808657/


Vel, da har vi vel svaret på hva som skjedde i Libya etter at Jens Stoltenberg, da værende Norges statsminister og leder for Ap, ledet bombingen av landet for å avsette Libyas leder Muanmar al-Gaddafi.

Det er vel forklaring nok hvorfor vi, de allierte, fri Vesten ikke gjør noe i Syria for å hjelpe landet og befolkningen.

Dette er vel også forklaringen på hvorfor vi bare avsatte det folke valget styret i Ukraina for etter på og bare la landet bli kastet inn i borgerkrig, hvor vi fri snille Vesten bare har skyldt på Russland for all elendighet som har inntruffet i landet i etterkant av Vestens frigjøring.


Men det er hyggelig det for Jens Stoltenberg, NATOs generalsekretær og ha tid til å skrive en selvbiografi, som VG.no så flott sier: “Jens Stoltenbergs selvbiografi: Høyst leserverdig. Stoltenbergs velskrevne selvbiografi virker oppriktig- og balanserer fint mellom det personlige og det politiske”.


Kan noen vennligst se å få avsatt den mannen. Vi kan ikke ha en generalsekretær i NATO som er mer opptatt av selv ros enn faktiske problemer i verden. Og det er noe verden har, handfaste ekte problemer som NATOs generalsekretær burde bry seg om.


#JensStoltenberg

#NATO

#Tragisk

#Syria

#Ukraina

#Libya
#GoddagmannOkseskaft


Prioriterinsmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post494
Next »