Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Ikke pinlig, men feigt

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, July 03, 2017 10:02:10

Den kinesiske fredsprisvinneren Liu Xiaobo har diagnosert med uhelbredelig leverkreft.
Liu Xiaobo deltok i demonstrasjoner på den himmelske freds plass i 1989, “vant” Nobels fredspris i 2010, sittet fengslet siden 2009 som følger av protester overfor det kinesiske politiske styre.

EU krever Liu Xiaobo blir løslatt for å kunne motta riktig behandling av kreften.
USA, Frankrike og Taiwan har tilbudt seg og ta imot Liu for behandling.

Norge har valgt å ikke uttale seg i sakens anledning. Statsminister Erna Solberg (Høyre) har kun henvist til Utenriksdepartementet, NRK har enda ikke lyktes med å fått en uttalelse fra utenriksminister Børge Brende (Høyre).

https://www.nrk.no/norge/eu-ber-kina-loslate-liu-xiaobo-_-norge-nekter-a-svare-1.13585529

Det politiske situasjonen mellom Kina og Norge har vært fraværende etter at Liu Xiaobo vant fredsprisen i 2010, men myknet opp på våren 2017.

Så om Erna Solberg er redd for ny politisk kaldfront fra Kina hvis hun støtter EU’ krav om løslatelse av Liu, er dette ikke noe annet en feigt.
Liu Xiaobo vant fredsprisen 2010 for hans jobb med menneskerettigheter i sitt hjemland Kina, noe Norge den gangen valgte å anerkjenne med tildelingen av Nobels Fredspris.

Men 7 år etter kan det se ut som det er viktigere for den Norske regjering med Erna Solberg i spissen og selge laks til Kina fremfor å støtte menneskerettigheter.
Det er vel derfor vi er Verdens Rikeste Land, vi er skruppelløse.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post582

Null respekt

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, October 05, 2016 19:54:57

Tirsdag ble statsminister Erna Solberg (H) avslørt for å sitte med PokemonGO under trontalen på Stortinget.
Det er Klassekampen som filmet statsministeren som satt med spille mens Trine Skei Grande (V) sto på talerstolen.

Overfor avisen skriver Erna Solbergs i en tekstmelding via sin statssekretær at: “Jeg tenker at Trine vil like at jeg åpnet spillet mens hun var på talerstolen. Alle som kjenner Pokemon vil se at det ikke er GPS-dekning og at det dermed ikke er mulig å spille”.


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/erna-solberg/her-tar-statsministeren-pokemon-pause-under-trontaledebatten/a/23812178/


Det er mulig Trine Skei Grande hadde likt denne "spøken", som tydelig var Erna Solbergs tanker under tirsdagens trontaledebatt på stortinget.
Men at det er respektløst og umoralsk derimot kan vi ikke komme unna. Skal vi godta at kassa ansatte tar frem spillet som en “god” spøk? I så fall, hva med leger?
“God” spøk når brannvesenet bare tar en raskt stopp for å leke litt under en utrykning? Ja det er en knall spøk, gjennomsyret av ironi og intelligens.


Arbeidsmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post496

Hørte jeg riktig?

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, September 22, 2016 21:24:01

Erna Solberg er i disse dager i New York og taler med falsk tunge foran FN.

Under talen til norges statsminister Erna Solberg (H), kan vi høre hennes løgner på rekke og rad, både om Syria og verdensbildet, så vel som den globale utviklingen av miljøet og hvordan dette arbeidet går fremover. Hun peker stolt på hvordan Norge leder an i fredsbevarende arbeid og fremtiden. Ikke bare satser Norge på utvikling av ny teknologi men vi tar også Paris-avtalen alvorlig.


https://www.nrk.no/urix/solberg-taler-mellom-israel-og-palestina-i-fn-1.13146257


Når det er sagt, vet vi at statsminister Erna Solberg (H) taler her med to tunger for her hjemme i Norge satser vår egen regjering, med Erna Solberg i ledelsen, ikke bare tungt på oljeutvinning og krigs-materiell, men vi leder an i ikke å ta Paris-avtalen det minste seriøst. Statsminister Erna Solberg som jobber aktivt med å åpne flere oljefelt i Nordsjøen samtidig som hun godtar at Norge planlegger å skyte 47 av 68 ulv. Og hvis det er fredstiltakene Erna Solberg tenker på, håper jeg virkelig ikke det er krigsretorikken hennes egen regjering bruker overfor Russland og den sittende regjering i Syria.


Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post491

"Arbeidsuhell"

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, September 18, 2016 10:58:30

Ja, det er det statsminister Erna Solberg (H) kaller oljeminister Tord Lien (Frp) sitt stunt med å åpne Lofoten, Mørekysten og vernområdene på Jærkysten for oljeselskapene, et “Arbeidsuhell”.


Tord Lien på sin side tar fult ansvar og bekrefter at han bevist feilinformerte regjeringen ved Erna Solberg om oljekartet som skal innlede den 24. konsesjonsrunde.


https://www.nrk.no/norge/lien-bekrefter-at-han-feilinformerte-solberg-1.13138321


I et hvert annet yrke hvor noen begår en slik forskjellsbehandling, villedning, feilinformering og unndragelse kalles det korrupsjon.

Noe det kan se ut som regjeringen ved Tord Lien og Erna Solberg er hevet over, tiltale ved grove “Arbeidsuhell”.

Så da ønsker vi velkommen til den 24. Korrupsjonsrunde.


Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post489
Next »