Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Norge, "Europas sosialkontor".

Idiotens tidsalderPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, June 06, 2018 20:36:47

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg, som leder Stortingets arbeids- og sosialkomite vil norsk “trygdeeksport” til livs.
Tallene fra fjorårets trygdeutbetalinger er klare og det gikk 7,1 milliarder trygdekroner til utlandet. Den største posten er alderspensjon og uføretrygd, 5,8 milliarder kroner til norske statsborgere.
Dagpenger og kontantstøtte utgjorde 163 millioner og her er det flest med utenlandsk statsborgerskap som mottok støtte.
Barnetrygd, foreldrepenger og kontantstøtte 353 millioner og sykepenger 439 millioner kr.
Norske statsborger bosatt i utlandet fikk 4,2 milliarder kr og personer med utenlandsk statsborgerskap bosatt i utlandet 2,9 milliarder kr.

Frp’ leder Siv Jensen uttalte under valgkampen 2017 at Norge ikke skal bli “Europas Sosialkontor”.

https://m.nettavisen.no/nyheter/innenriks/vil-ha-nye-tiltak-for-a-bremse-norsk-trygdeeksport/3423496523.html

Sinnsyke summer blir frarøvet nordmenn, vår velferd blir utradert rett foran vår nese, mens vi blir lurt og holdt for narr. Ja, her blir våre norske arv sendt til utlandet i enorme gigant summer til nye jagerfly (268 milliarder kr) og ubåter (30 milliarder kr), byggingen av oljerørledningen Dakota Access pipeline og Keystone XL uten at vi så mye som leer på en finger.
2,3 milliarder norske skattekroner gikk til en 50 meter lang tunnel til Stortinget (med takk til Olemic Thommessen).

Når gangsynet forsvinner og alt annet en årsak har skyld for situasjonen blir bagatellen oppblåst.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post731

Brudd på totalforbud

Idiotens tidsalderPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, June 03, 2018 15:41:08

Ekstremværet som har ligget over Norge siden starten av mai har ført med seg et totalforbud mot all bruk av åpen ild. Noe det norske folk velger å overse. Griller du i skogen nå kan det i verste fall medføre en storbrann som tar liv. Og brannvesenet har daglig utrykninger for å slukke griller og bålbrenning, samtidig som de minner folk om totalforbudet mot all bruk av åpen ild i skog og mark. En utrykning med en brannbil i Oslo sentrum koster fra 5000 kroner, bra brannvesenet har et stramt budsjett, når man leser om alle disse ressursene de må bruke på ekstra utrykninger i varmen.
Tilbakemeldingen brannmannskapet får fra det glade grillfolket er at “de skulle bare” og “visste ikke at det var forbudt”.

Så er du et grillmenneske som “bare skal” sette fyr på skogen “fordi du ikke visste” at det er forbudt ved norsk lov å ta liv, må jeg gratulere deg for å trone på toppen som en kronidiot. En idiot som burde klage på egen skolegang, for det er helt tydelig at du ikke lærte å lese på skolen.
21 år for uaktsomt drap, håper grillpølsen er vært det.

https://www.aftenposten.no/osloby/i/l10a3e/Folk-fortsetter-a-tenne-bal-og-grille_-til-tross-for-skogbrannfaren

Grillmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post730

Bare å åpne for oljeaktivitet i Lofoten, Vesterålen og Senja.

Idiotens tidsalderPosted by Goddagmannokseskaft.org Fri, June 01, 2018 15:14:22

Norge har verdens mest moderne, ypperste av teknologisk utstyr for å begrense et oljeutslipp.
Bare se hvor utrolig dyktige vi var nå i hovedstaden Oslo, 50 000 liter fyringsolje fant veien fra en liten elv ut til byens mest brukte bystrend, som måtte stenge som følger av oljesølet.
Nå meldes det om at oljeutslippet i Osloby vil påføre tragiske konsekvenser for dyrelivet. Olje kommer til å ramme hardest i elven utslippet startet i, men det vil også gi store konsekvenser for sjøfuglen i Oslofjorden, sammen med fisken i indre Oslofjord.
Mennesker som har badet i fjorden og lukter diesel etterpå er anbefalt å oppsøke lege.

Så vi, oljenasjonen Norge, er velutrustet for å takle et større oljeutslipp i Lofoten, Vesterålen eller Senja. Greit så vil kanskje skadeomfanget her begrense seg til alt, all sjøfuglen, fisken og til slutt hele kystlinjen som vil ligge som et øde dødt området, dekket av et seigt lag råolje.

Så ja til oljeaktivitet i Lofoten, Vesterålen og Senja, det blir bra. Kan vi omsider bli kvitt dette forferdelig stempelet med at vi er en fiskerinasjon.

https://www.nrk.no/ostlandssendingen/fyringsolje-utslipp-i-alnaelva-1.14062856

https://www.nrk.no/norge/frykter-store-skader-pa-fugl-i-oslofjorden-etter-oljeutslippet-1.14064414

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post729

Du er hva du spiser

Idiotens tidsalderPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, March 13, 2018 19:10:28

Forskere på Svalbard lar alarmen hylle når de nå har funnet rester av “kosmetikk” i leveren på torsken. Det dreier seg om stoffer som man finner i vanlig kosmetiske produkter som håndkremer og sminke.

Som NRK.no skriver skylles restene av smikeproduktene ut i havet når du dusjer og forsker Haldis Tjeldflaat Helle uttaler overfor NRK at man skal være bevisst på hva dagligdagse produkter inneholder og hvordan sertifisering som er på produktet.'
Ja, mange av de vanligste kosmetiske produktene som er i bruk er skadelig for mennesker også.
Noen produkter er kreftfremkallende, hormonforstyrrende og kan medføre nedsatt fruktbarhet, men ingenting av dette betyr noe i jakten på et “vakkert” utseende.

https://www.nrk.no/nordland/fant-rester-av-sminkefjerner-i-fisk-1.13953108

Det er ikke bare sertifiseringen på kosmetiske produkter du bør være oppmerksom på. Alt havner til slutt i havet, solkrem om sommeren, alt av oppvaskmidler, vindusviskervæsken på bilen din, veisalte som brukes om vinteren, veistøvet når det vaskes om våren eller det regner. Ja, det er overraskende hvor mange ting som blir skylt ut i havet når du tenker over det. Co2-avfall gjør havet surere. Atomavfall og utslipp fra atomkraftverk, skader alt liv. Spillvannet fra de fleste produksjoner havner til slutt opp i havet, det være seg utslipp fra Hydro’ anlegg i Brasil eller søtningsstoffer i brus, det blir til slutt skylt ut i havet.

Havet dekker 70% av klodens overflate, er en av våre viktigste kilder til liv, men det virker som vi er i hastverk med å ødelegge hele økosystemet havet er bygd opp av, overfiske, klimagassutslipp, kjemikalie angrep, plast og annet avfall. Alt for at noen ganske få mennesker skal bli rike.

Spis krill-piller, drikk lettbrus og smink deg som en klovn, det blir som knekkebrød produsenten Wasa sier: “Du er hva du spiser”...

Sprømann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post692
Next »