Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Tilbake til start

Beste av Mai 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, May 26, 2016 18:49:16

Mandag ble ledere fra 25 land enige om å prøve å stoppe IS sin fremmarsj i Libya.

Libya har vært i sterk krise siden 2011, da Vesten ledet av NATO med Jens Stoltenberg ved roret, den gang da Norges Statsminister, bestemte seg for å styrte landet regjering ledet av Muammar Gaddafi.

De 25 landene som møttes nå mandag i Wien, vil gi Sarraj-regjeringen dispensasjon fra våpenblokaden mot Libya, og vil sende våpen og trene opp regjeringsstyrker.

«Det internasjonale samfunnet må først hjelpe libyerne til å opprette sterk sentralregjering og en nasjonal hær med samlet ledelse. Dersom våpen sendes før dette, vil kaoset i Libya fortsetter» advarer Hassan Nafaa, professor i statsvitenskap ved Universitetet i Kairo.

http://www.klassekampen.no/article/20160518/ARTICLE/160519974

Hassan Nafaa har nok helt rett med hva Vesten ledet av NATO og FN bør gjøre i Libya. Men Vesten ledet av NATO med FN bør først og fremst lære av egne feil som vi gjentar så hyppig.

Men den store ironien her må være at det dette landet, Libya, trenger mest er nøyaktig hva vi fjernet i 2011, en sterk leder med en nasjonal hær som kan slå hardt ned på problemene som omringer Libya for å bedre situasjonen til landets befolkning.

Hadde det enda bare vært noen som advart oss før vi, Vesten, ledet av NATO, gikk inn i Libya og styrtet landets regjering ledet av Muammar Gaddafi som advarte oss mot nøyaktig hva vi kan høste i dag, 5 år etter at vi raserte Libya i håp om å sette Libyas befolkning fri fra krig og elendighet, frykt og undertrykkelse.

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post460

Litt uheldig kanskje

Beste av Mai 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, May 14, 2016 13:32:58

Ja, det er kronprinsparet som kanskje var maks uheldig denne uken, med tanke på deres offentlige støtte av russen. I sammenheng med at Mette-Marit Høibys sønn, Marius Borg Høiby (19), er russ i år, valgte kronprinsparet og dele et bilde av seg selv i russe-tøy.

Dette kom samme dagen som en russ ble livs-truende skadet etter å ha stått på taket av bussen han var med på og det er flere skoler, rektorer, lærere og politikere som har gått hardt ut mot russefeiringen i år.

Men på tross av alt dette valgte kronprinsparet som skal være frontfigurer for det Norske folk å vise sin støtte til russen. Når man er 42 år er det på tide å legge bort russe-dressen, innse hvilken enorm påvirkningskraft man har som en av landets offentlige-figurer og tenke seg nøye om før man oppfordrer til noe som kan ødelegge for utdannelsen man har jobbet med de siste 3 årene av sitt liv.

Alle er ikke født med gull-skje i munnen, som kronprins Haakon er.

http://m.kjendis.no/2016/05/12/kjendis/kronprinsparet/kronprinsesse_mette-marit/kronprins_haakon/kongehuset/44198274/?www=1#_ga=1.66668718.164747715.1441185681

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post458

Med Guds vilje

Beste av Mai 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, May 11, 2016 20:29:09

Ja, det er Aad Peters fra Danmark med sin Ark som har ankommet Oslo i vårsolen. Og med seg har han det som skal være en kopi av Noahs ark, vel å merke uten dyrene, men med bibelens historie om bord.

Selv uttaler Aad Peters at det ikke er noe kristen rundt Arken, selv om den er basert på bibelen og opererer som et kristen historisk omreisende museum.

Selv vil ikke Aad Peters bekrefte eller avkrefte om han er personlig kristen.

http://www.osloby.no/nyheter/Noahs-ark-er-i-Oslo_-men-hvor-er-dyrene-8461991.html

Ikke for å være dømmende eller kritisk, men Noahs ark bygd etter beskrivelse fra bibelen, som reiser rundt og forteller bibelens historie, høres veldig kristent ut. Utover det må det ha vært en annen målestokk på den ekte Arken enn det Aad Peters har brukt, med tanke på nettopp det som mangler på Aad Peters ark plass til to av alle verdens dyr.

Og skulle man klart å bygge en slikt ark, i størrelsen som må til for to av alle verdens dyr med da tidens materialer, er jeg ikke sikker på om vi engang hadde fått det til med dagens verktøy, redskap og kunnskap.

Darvinmann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post457

Belsebub frykt?

Beste av Mai 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, May 05, 2016 15:18:29

Ja, det er VG+ som er ute med den fantastiske undersøkelsen om at hele 15% av Norges befolkning tror på Djevelen.

VG+ har undersøkt om folk tror på djevelen og om man kan bli besatt av onde demoner. Oslo-biskop Bernt Eidsvig i Den katolske kirke er ikke overrasket og uttaler til VG+: «Det overrasker meg ikke veldig at så mange tror på Djevelen. De fleste som har noen år på baken, har nok opplevd at de har vært med noen eller noe som ønsker dem vondt».

http://pluss.vg.no/2016/05/04/2393/2393_23673958

Ja, kanskje på tide med en liten oppgradering av pensum i det Norske skolesystemet, når 15% av Norges befolkning tror på noe som kom til Norge rundt år 1000.

Men Biskop Bernt Eidsvig har helt rett, at de fleste av oss med noen år på baken, har vært sammen noen eller noe som ønsker oss vondt, også kalt andre mennesker…

Belsebubmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post455