Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Det var ikke, men ble uunngåelig

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, April 12, 2018 20:19:35

NRK melder i dag om “Stadig mer styrtregn” og mer trenger man ikke fra artikkelen.
Dette er en varslet konsekvens, ikke overraskelse eller noe nytt, forskere har hele mitt liv varslet om dette som et resultat. For F… de har varslet om dette i over 60 år, konsekvensen av vårt stadig økende forbruk av fossile brensler.
Velkommen. dette er global oppvarming, her i Norge kaller vi det “Verdiskapning” og “Velferd” to vakre ord på en global tragedie. Men samme for meg, ingen vil høre og ingen vil ta ansvar for sine egne handlinger i en situasjonen som er vel dokumentert og advart om på forhånd.

Det å komme med at man ikke har hørt om det er bare tull, Kyoto avtalen, Paris avtalen, kvotehandel og det grønne skifte er ord alle i Norge har hørt nå.
Men så klart, som vi sier her oppe i nord, “Er ikke noe vi kan gjøre noe med, det er USA, Kina, India og Russland som har makten til å gjøre noe med det”. TULL, er svaret på det, du flyr på shopping til Paris og London, påsken skal tilbringes på Mallorca og sommerferien i Thailand. For det er uunngåelig å ikke “reise seg selv spennende”. TULL, er svaret, er du i utgangspunktet ikke spennende å snakke med, blir du det ikke “spennende” av å ligge på stranden i Mexico en uke.

For all del, fortsett som det ikke er et resultat eller problem. “Reis deg selv spennende” og “unn deg selv noe ekstra” hva med å oppleve spennende Cape Town, før det tørker ut.
For det som kommer etter, klimaet vi har fått nå, tørke, flom og hetebølge, er og kommer til å bli helvete på denne jord, men ikke hør på alle verdens forskere som har advart om dette i over 60 år, for hva vet vel de?
Du er ført bak lys av en bransje som har tjent grovt med penger på det som har medført situasjonen vi befinner oss i. En bransje som har spesialisert seg på å mislede, undergrave fakta, feil informere og fabrikkere rapporter alt for å tjene penger på det som blir vår felles undergang. Men ikke noe av dette betyr noe, for du vet like godt som meg at: “De som heier på det grønne skifte er bare ute etter å tjene penger” i forhold til oljebransjen som ikke har tjent penger på å ødelegge kloden og kommer mest sannsynlig ikke til å fortsette med det...

https://www.nrk.no/rogaland/kraftig-okning-i-klimarelaterte-flomskader-1.14001611

Vi er advart og “spådommene” til verdens forskersamfunn har så langt vært riktig. Så når NRK melder at det kommer til å bli mer styrtregn som medfører flom som kommer til å koste penger, er dette et uunngåelig resultat som komme til å bli være.

Ført bak lys er du, idioter vi er.

Goddagmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post707

I en gal gal verden.

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, April 03, 2018 18:46:05

Nå skal den “norske” friske luften selges til utlandet. Det er den australske grunderen Rory Patterson som står bak konseptet. Tanken er å selge norsk luft på sprayflasker som turister kan ta med seg hjem til eget bruk eller gave. Rory peker på Kina som et av de potensielt store markedene og hvordan det allerede er populært med frisk luft på flaske for å “rense” lungene etter å ha vært ute i den ekstremt forurensede by luften.
Rory har et godt poeng når han uttaler overfor avisen at: Frisk luft på boks kan være et alternativ til norske troll som er produsert i Kina”.

Dette er nøyaktig den tingen verden trenger, frisk luft på plastflaske som skal fraktes halve kloden rundt med fly. For det finnes ingen problemer knyttet opp mot plastforbruket eller Co2-utslippet vårt.
Nei, det er en gal gal verden, der penger er alt, trumfer alt og bestemmer over alt og alle. I denne verden der logikk og fornuft, kunnskap og vitenskap er borte og glemt, er vi sikre på at ord som global oppvarming er oppdiktet fra folk som bare er ute etter penger. Ja, i denne verden virker det da fornuftig og sende luft halve kloden rundt for at noen få skal tjene masse penger på å forurense for at massene skal lide.

https://www.nrk.no/mr/han-vil-selje-norsk-luft-pa-boks-1.13989377

Luftmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post702

Du trenger ikke like Greenpeace for å forstå en del enkle ting.

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, March 22, 2018 18:08:01

Så la meg forklare.

Du trenger ikke tro på menneskeskapt global oppvarming, du trenger ikke tro at på naturlig global oppvarming eller at det er problemer knyttet til klimagasser som Co2 for å forstå at det er feil å bore etter olje i Barentshavet.
Du trenger ikke å være klimabevisst, forsker eller ekspert for å forstå at det er feil av Norge ved Statoil (Equinor) og lete etter olje i Barentshavet.

Du trenger ikke ha noen tanker, inneha noe kunnskap eller forhold til Paris-avtalen, Kyoto-avtalen eller kvotehandel for å forstå at det blir feil å plassere en oljerigg i Barentshavet.
Nei, du trenger ikke å ha gjort deg opp noen som helst mening om frihandelsavtaler eller aksjeselskap og deres akseeiere for å være menneske.
Og dette er vel den eneste egenskapen du trenger for å forstå at: Det å dumpe ned en store tunge rusten koloss av borerigger på verdens største fiskebanke er dumt.

Du trenger ikke tro på at olje og spillprodukter fra oljeproduksjon dreper alt liv i havet, i luften og på land for å forstå at de seismiske skytingene som nå er planlagt i Barentshavet kan skremme bort fisken som bor her.
Du trenger ikke tro på at de seismiske undersøkelser skremmer bort fisken, for å forstå at den planlagt prøveboringen som skal foretas av operatør Sea Drill på kontrakt av Statoil i Barentshavet er fryktelig dumt.
Vel, tenk på deg selv, hadde du en dag stått opp og det kom et stort bor gjennom stuen taket ditt, mens et stort metallben knuste garasjen din, da ville du så klart flyktet for ditt livet. Det er nøyaktig dette vi har planlagt å gjøre mot alle beboerne i Barentshavet.

Så om du er en klimahysteriker, klimarealist, klimaskeptiker, forsker, politiker, aksjeeier, klimafornekter, idiot eller bare en samfunnsborger og menneske, det finnes millioner av mennesker som sulter, da kan det være skrekkelig dumt å ødelegge verdens flotteste fiskebanke, kalt Barentshavet.

Greenpeace har i dag gått til aksjon for å stoppe boreriggen til Sea Drill fra å legge kursen mot Barentshavet for å starte prøveboringer for Statoil. Støtt Greenpeace, det virker ganske fornuftig når vi ser sånn på verden, Norge og vår evige jakt på det “sorte gullet”.

https://www.nrk.no/sognogfjordane/greenpeace-aksjonerer-mot-oljerigg-pa-veg-mot-arktis-1.13974252

Goddagmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post697

7 av 10 nordmenn tar feil

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, August 12, 2017 20:48:29

Det ble akkurat kjent at 7 av 10 nordmenn frykter for verdensfreden på grunn av Nord-Koreas leder Kim Jong Un.
Nord-Korea har den senere tiden tatt opp utviklingen av langdistanseraketter og atombomben, noe som har medført strengere sanksjoner fra FN og USA.

Jeg vet ærlig ikke hvor lenge vi har hatt sanksjoner mot Nord-Korea, men internett opplyser at vi har hatt pågående sanksjoner mot Nord-Korea på grunn av deres atomprogram siden 1992, uten at det har medført noe positiv utvikling. Og senest denne uken ble det kjent at vi strammer inn sanksjonene mot Nord-Korea på grunn av deres utvikling av langdistanseraketter som kan frakte atomstridshoder.

Vesten ledet av FN og USA har gjennom sanksjoner “straffet” det nordkoreanske folket så lenge jeg kan huske. Vi har ikke åpnet våre dører, vi har ikke invitert til diplomatiske samtaler med Nord-Koreas leder Kim Jong Un, men vi har innført sanksjoner som sulter folket. Noe som har medført enda strengere regime i Nord-Korea, med enda større forakt mot Vesten, FN og USA. Og her kunne jeg fortsatt den evige sirkelen som ble påbegynt.

Nord-Korea er 120 000 kvadrat km stort med 24 millioner innbyggere. Norge er 385 000 kvadrat km stort med 5,2 millioner innbyggere. USA verdens største militærmakt er 9 826 000 kvadrat km med 321 millioner innbyggere og 7000 atomstridshoder.

Vi frykter Nord-Korea? Landet er omgitt av rakettskjold, har null ressurser for en å drive krig, ja de vil mest sannsynlig ved en krig klare og sende avgårde noen raketter mot nabolandene sine, hovedsakelig Sør-Korea og Japan. USA har 1790 atomstridshoder klare. Nord-Korea har ikke støtte i andre land, ja de har noen handelsavtaler, men få om ingen allierte hvis de startet er krig med USA, Japan, Sør-Korea og FN.

Det er en irrasjonell frykt vi kan lese om i Dagbladet. På 15 år har ikke våre sanksjoner mot Nord-Korea medført noe, er det ikke på tide og se på andre løsninger?

http://www.dagbladet.no/nyheter/sju-av-ti-nordmenn-frykter-kims-skrekkregime---den-storste-skurken-i-internasjonal-politikk/68580134

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post600
Next »