Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Enhver skeptiker og oss andre

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, February 21, 2017 18:16:41

Del 7/7

Diskusjonen var like dum som … (her mangler jeg noe å sammenligne med), for sannheten er at det er ikke noe å sammenligne med.
Vi er alle enige om at røyking er dumt, det er det beste jeg kommer på uten å gå inn på selvmord, noe som ja, er et veldig bra bilde på det vi nå “monologer” om.

Som jeg har sagt mang en gang før, og som jeg må si igjen, ser vi bort fra FN’ klimapropaganda rundt 2 grader global oppvarming, og her kan du kan godt komme med påstanden om naturlige svingninger i klimaet, eller at vi ikke kan påvirker miljøet på kloden osv.
Ja, jeg har hørt de alle før, jeg vokste opp med alle kommentaren rundt alt du kan tenke deg.
Jeg liker ikke McDonald for jeg er så enkel at jeg liker god mat, og synes det virker som en dum ide å hogge ned regnskogen, for at vi skal få billig dårlig kreftfremkallende mat.
Men vi trenger ikke å være enige om dette, vi trenger heller ikke være enige om at mennesket har klart å påvirker klimaet i den grad at den globale temperaturen har økt mer enn at det er en naturlig svingning.
Men la oss si at du har rett der du sitter og dytter ned enda en bit av regnskogen i det grådige gapet du kaller en munn mens du forsvarer din egen fråtsing

Da kan jeg ikke annet enn å stille deg et enkelt spørsmål, tror du det er lurt å hugge ned all skogen på denne planeten, forurense alt drikkevannet, ta livet av alle dyr og planter, bare fordi du mener at FN’ klimapanel og majoriteten av forskere tar feil, da med tanke på problemene knyttet opp mot den globale klimakrisen?
Eller tror du 2 gradersmålet baserer seg på noe mer enn bare tallet 2?

Hvermann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post539

2 grader eller noe annet

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, February 19, 2017 11:54:17

Del 6/7

Bak ethvert tall finnes det mer, det er en historie knyttet til tallet. Vi telte aldri til 100 første gang vi telte, tallet hundre kom etter mange år, det kom over tid.

Det blir som FN’ klimapanel og deres 2 grader, poenget var aldri det fryktede tallet 2, det var alt bak dette tallet. Bak tallet lå menneskets ødeleggelser, og uansett hva du sier er ødeleggelsen like stor.

Vi kan ikke puste Co2. så om Co2 hever den globale temperaturen med 2 eller 4 grader er uten betydning, vi ødelegger det globale klimaet like mye uansett. Vi kan ikke puste gift eller kanskje bedre sagt, vi kan ikke puste vann, vi drukner. Du drukner eller blir kvalt like mye av vann som av giftig gass.

Det er det nærmeste vi kommer sannheten. Om det er havet som stiger eller luften vi puster som forsvinner, resultatet blir en masseutryddelse, uavhengig av om du tror på forskerne eller ikke. Så til enhver skeptiker der ute, du vil ikke kjøre bilen din inn i en garasje, lukket porten og latt bilen gå på tomgang, for da ville du på et eller annet tidspunkt ha blitt kvalt. Det er det vi gjør i vår tid, bare i en mye større skala og med mye mer innsats i potten.

Så med den tanken i hodet, kan jeg nå innse at jeg tar feil i min påstand om at du ikke ville kjørt bilen inn i garasjen og lukket porten, for det er jo nøyaktig det vi gjør.

Bakmann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post538

Realiteten

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, February 18, 2017 15:14:44

Del 5/7

Jeg kan ikke annet enn å ønske at jeg tar feil, det er mitt største håp og det beste utfall at ethvert kommende scenario.

Diskusjonen har blitt så banal at jeg selv glemmer den en gang i blant.

Vi diskuterer 2 eller 2,2 grader global oppvarming som om det var problemet. Når sannheten er så mye mer.

All ære skal de ha ,oljeselskapene, for bragden å klare diskutere bort problemet, bagatellisere det i den grad de har gjort.

Det er en global tragedie, masseutryddelsen vi står ovenfor som utvilsomt er menneskeskapt.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post537

Et siste håp

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, February 18, 2017 15:04:30

Del 4/7


Det finnes ikke, vi er ikke samlet om problemet eller årsaken til problemet.

Vårt beste tiltak, i skrivende stund, er et økt forbruket og forurense mer. Vårt angrep på problemet blir som mitt skriv,- svært ensomt og ikke mer. For mens vi krangler om antall grader og mengde plastavfall som er i havet, flytter vi oss lenger unna problemet og lar årsaken til problemet få et enda større forsprang på oss. Vi blir lurt, for mens forskere legger frem rapporter om klodens tilstand lar vi oss kjøpe av falske misvisende rapportert, betalt av bransjen som er selve årsaken til problemet.

Vi går stille inn i den gode natten uten å lage en lyd, og det vil være vår tragedie og intet mer.


Vi ble aldri superheltene vi elsker.

Supermann’ S er sagt å være tegnet for “håp”, for neste generasjon finnes det ikke håp. Helten er dø, i asken står en art på randen av å utslette seg selv. Og uten å gjenta meg til det kjedsommelige, det ble ikke gjort med tanke på folkets eller neste generasjons beste.


Smann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post536
Next »