Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

7 av 10 nordmenn tar feil

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, August 12, 2017 20:48:29

Det ble akkurat kjent at 7 av 10 nordmenn frykter for verdensfreden på grunn av Nord-Koreas leder Kim Jong Un.
Nord-Korea har den senere tiden tatt opp utviklingen av langdistanseraketter og atombomben, noe som har medført strengere sanksjoner fra FN og USA.

Jeg vet ærlig ikke hvor lenge vi har hatt sanksjoner mot Nord-Korea, men internett opplyser at vi har hatt pågående sanksjoner mot Nord-Korea på grunn av deres atomprogram siden 1992, uten at det har medført noe positiv utvikling. Og senest denne uken ble det kjent at vi strammer inn sanksjonene mot Nord-Korea på grunn av deres utvikling av langdistanseraketter som kan frakte atomstridshoder.

Vesten ledet av FN og USA har gjennom sanksjoner “straffet” det nordkoreanske folket så lenge jeg kan huske. Vi har ikke åpnet våre dører, vi har ikke invitert til diplomatiske samtaler med Nord-Koreas leder Kim Jong Un, men vi har innført sanksjoner som sulter folket. Noe som har medført enda strengere regime i Nord-Korea, med enda større forakt mot Vesten, FN og USA. Og her kunne jeg fortsatt den evige sirkelen som ble påbegynt.

Nord-Korea er 120 000 kvadrat km stort med 24 millioner innbyggere. Norge er 385 000 kvadrat km stort med 5,2 millioner innbyggere. USA verdens største militærmakt er 9 826 000 kvadrat km med 321 millioner innbyggere og 7000 atomstridshoder.

Vi frykter Nord-Korea? Landet er omgitt av rakettskjold, har null ressurser for en å drive krig, ja de vil mest sannsynlig ved en krig klare og sende avgårde noen raketter mot nabolandene sine, hovedsakelig Sør-Korea og Japan. USA har 1790 atomstridshoder klare. Nord-Korea har ikke støtte i andre land, ja de har noen handelsavtaler, men få om ingen allierte hvis de startet er krig med USA, Japan, Sør-Korea og FN.

Det er en irrasjonell frykt vi kan lese om i Dagbladet. På 15 år har ikke våre sanksjoner mot Nord-Korea medført noe, er det ikke på tide og se på andre løsninger?

http://www.dagbladet.no/nyheter/sju-av-ti-nordmenn-frykter-kims-skrekkregime---den-storste-skurken-i-internasjonal-politikk/68580134

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post600

Et berettiget søskmål

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, July 20, 2017 11:16:50

Det er staten California som nå går til søksmål mot 37 selskap som de mener har bevist sluppet ut klimagasser, til tross for kunnskapen de har innehatt med tanke på effekten klimagasser har på klodens klima.

“Havnivåøkning skader Imperial Beach og truer vår fremtid”, sier ordfører Serge Dedin i San Diego fylke. Han sier at innbyggerne ikke har kapasitet til å betale for beskyttelsen som trengs, og at selskapene derfor må holdes ansvarlig.

Statoil er med på listen over de 37 selskapene som California saksøker.
Informasjonsdirektør i Statoil, Bård Glad Pedersen, er ikke bekymret for søksmålet i USA: “Søksmålet i USA, der vi er nevnt sammen med mange selskaper, er ikke det første av denne typen mot industrien, Tidligere søksmål er blitt avvist på bakgrunn av at det er et politisk, ikke juridisk, spørsmål hvordan vi skal klare å møte klimautfordringen og samtidig forsyne verden med nødvendig energi”.

Administrerende direktør ved Sabin Center for Climate Change Law, Michael Burger, sier søksmålet har nye sider ved seg, blant annet anklages selskapene for “En manglende advarsel”.

https://www.dn.no/nyheter/2017/07/19/1855/Olje/statoil-blant-37-selskaper-som-blir-saksokt-for-klimaendringer

Et berettiget søksmål, er det California kommer med her. At verdenshavene ville stige har oljebransjen selv visst om siden 80-tallet, da gass- og oljefelte Troll i Nordsjøen ble bygd ut ble Shell’ gass rigg hevet med 2 meter for å møte en havnivå stigning bransjen selv beregnet.
Exxon lagde en klimamodell på slutten av 70-tallet som beregnet at klimagassutslipp fra fossile brensler ville gi 2-3 ganger så mye global oppvarming og hvilke følger dette ville ha for klodens klima.
I 1958 kom de første rapportene om hva vårt klimagassutslipp ville ha av negativ påvirkning på klodens klima.

Spørsmålet vil aldri være om oljeindustrien har holdt tilbake informasjon om effekten klimagasser har på klodens klima, heller hvor lenge de har visst om effekten og hvor stor den er.

Økseskaft

Shell' gass rigg, Troll A.
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post591

Enhver skeptiker og oss andre

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, February 21, 2017 18:16:41

Del 7/7

Diskusjonen var like dum som … (her mangler jeg noe å sammenligne med), for sannheten er at det er ikke noe å sammenligne med.
Vi er alle enige om at røyking er dumt, det er det beste jeg kommer på uten å gå inn på selvmord, noe som ja, er et veldig bra bilde på det vi nå “monologer” om.

Som jeg har sagt mang en gang før, og som jeg må si igjen, ser vi bort fra FN’ klimapropaganda rundt 2 grader global oppvarming, og her kan du kan godt komme med påstanden om naturlige svingninger i klimaet, eller at vi ikke kan påvirker miljøet på kloden osv.
Ja, jeg har hørt de alle før, jeg vokste opp med alle kommentaren rundt alt du kan tenke deg.
Jeg liker ikke McDonald for jeg er så enkel at jeg liker god mat, og synes det virker som en dum ide å hogge ned regnskogen, for at vi skal få billig dårlig kreftfremkallende mat.
Men vi trenger ikke å være enige om dette, vi trenger heller ikke være enige om at mennesket har klart å påvirker klimaet i den grad at den globale temperaturen har økt mer enn at det er en naturlig svingning.
Men la oss si at du har rett der du sitter og dytter ned enda en bit av regnskogen i det grådige gapet du kaller en munn mens du forsvarer din egen fråtsing

Da kan jeg ikke annet enn å stille deg et enkelt spørsmål, tror du det er lurt å hugge ned all skogen på denne planeten, forurense alt drikkevannet, ta livet av alle dyr og planter, bare fordi du mener at FN’ klimapanel og majoriteten av forskere tar feil, da med tanke på problemene knyttet opp mot den globale klimakrisen?
Eller tror du 2 gradersmålet baserer seg på noe mer enn bare tallet 2?

Hvermann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post539

2 grader eller noe annet

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, February 19, 2017 11:54:17

Del 6/7

Bak ethvert tall finnes det mer, det er en historie knyttet til tallet. Vi telte aldri til 100 første gang vi telte, tallet hundre kom etter mange år, det kom over tid.

Det blir som FN’ klimapanel og deres 2 grader, poenget var aldri det fryktede tallet 2, det var alt bak dette tallet. Bak tallet lå menneskets ødeleggelser, og uansett hva du sier er ødeleggelsen like stor.

Vi kan ikke puste Co2. så om Co2 hever den globale temperaturen med 2 eller 4 grader er uten betydning, vi ødelegger det globale klimaet like mye uansett. Vi kan ikke puste gift eller kanskje bedre sagt, vi kan ikke puste vann, vi drukner. Du drukner eller blir kvalt like mye av vann som av giftig gass.

Det er det nærmeste vi kommer sannheten. Om det er havet som stiger eller luften vi puster som forsvinner, resultatet blir en masseutryddelse, uavhengig av om du tror på forskerne eller ikke. Så til enhver skeptiker der ute, du vil ikke kjøre bilen din inn i en garasje, lukket porten og latt bilen gå på tomgang, for da ville du på et eller annet tidspunkt ha blitt kvalt. Det er det vi gjør i vår tid, bare i en mye større skala og med mye mer innsats i potten.

Så med den tanken i hodet, kan jeg nå innse at jeg tar feil i min påstand om at du ikke ville kjørt bilen inn i garasjen og lukket porten, for det er jo nøyaktig det vi gjør.

Bakmann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post538
Next »