Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Ingen synlig effekt

September 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, September 28, 2016 19:00:18

Det var et dykkerteam fra dykker-klubben Gylte i Drøbak som først slo avfallsalarm på grunn av mengder med halv død, død og råtten fisk ved Drøbak. Fritidsdykkerne oppdaget først bare noen døde sild de trodde var agn-sild men når de hadde hentet opp 12 sild som luktet råttent og oppdaget flere arter/ typer fisk som var døde eller døende, skjønte de at noe var galt.

Fritidsdykkerne har tatt vannprøver av overflatetvannet og 5 meter ned som er sendt til Kystverket for analyse.


http://www.dagbladet.no/nyheter/dykkere-slar-avfallsalarm-etter-rattent-fiskefunn---innvollene-hadde-begynt-a-tyte-fra-munnen/63421219


Mens landets leder godkjenner dumping av giftavfall fra flere gruver i Norges mange fjorder kan vi omsider høste frukten av hvordan vi har behandlet Oslofjorden.

Vi åpner for oppdrettsanlegg i landets mange flotte fiskerike fjorder uten å se klare sammenhenger mellom forsøpling og avfallsdumping i Oslofjorden, samt mangel på fisk i den.

Det kan se ut som den norske regjering ikke klarer å se effekt i den store sammenhengen mellom med årsak og virkning, effekt av tillatelse innvilget.


Vi fikk “gift-deponiet” i Oslofjorden under byggingen av den Norske Opera i Bjørvika, 8-9 år senere bestemmer regjeringen seg for å sprenge rundt i Oslofjorden for å tilrettelegge for større cruiseskip. Er det nå mulig å se en årsak av tillatelse innvilget?


Effektmann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post493

Scrotox, sa de?

September 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, September 26, 2016 19:36:00

Ja, du leste riktig, det er den nye botox trenden blant menn. Ikke bare hvilken som helst botox behandling vi prater om her, men om mannens skrotum på mer folkelig snakk pungen.

Det er en økende etterspørsel fra menn om å få botox behandlet skrotum. Behandlingen koster rundt 30.000 norske kroner.

Botox brukes mye til behandling av rynker og forstørre ting.

Kort sagt, menn er blitt villige til å betale 30.000 norske kroner for å få en glattere og større pung.


http://www.side3.no/ny-trend-gutter-vil-ha-botox-injeksjoner-i-pungen/3423264877.html

Det er for dumt til at det er funnet opp som en spøk, Scrotox.

Takk, takk til alle dere idioter der ute som faktisk hopper på trendene, fra hele meg takk.

Rundt om i verden sitter det folk og ler seg skakk ihjel av at de får 30.000 norske kroner for hver “pung-forstørrelse” de utfører.


Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post492

Være en de verste

September 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, September 20, 2016 19:42:17

Det er Frankrike igjen som tar ledelsen når det komme til miljøtiltak, plastposeavgiften som Norge aldri klarte å innføre er allerede innført i Frankrike, og neste ut er et forbud mot plastbestikk, plastbeger og engangs-service i plast.


Alle produktene Frankrike jobber med å forby og avslutte produksjonen av kommer fra den ene tingen (olje) som den Norske regjeringen ved statsminister Erna Solberg (H) og olje- og energiminister Tord Lien (Frp) jobber iherdig med å øke produksjonen av.


http://www.dagbladet.no/nyheter/frankrike-forbyr-plastbestikk-plastbeger-og-engangs-servise-i-plast/63108172


Mens Europa gir gass for en mer fornuftig utvikling, gjennom tiltak som skal stoppe overforbruket av olje, kan det se ut som olje-nasjonen Norge kommer til og jobbe for fult for å pumpe opp den største drivkraften bak global oppvarming.

Så når Norge ved statsminister Erna Solberg står og proklamerer utvikling vet vi med sikkerhet at det ikke er snakk om en positiv utvikling hvor vi søker en fornuftig og bærekraftig utvikling hun prater om, men heller en fremtid vi ikke vil ha drevet frem av olje- og gassproduksjon.


Nei, til åpning av nye oljefelt på Norsk sokkel.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post490

Når det sanne ansikt viser seg

September 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, September 15, 2016 19:30:24

Det er som Nina Jensen i WWF uttaler så pent til VG: “Ytterst pinlig for statsminister Erna Solberg og olje- og energiminister Tron Lien”.


Nina Jensen uttaler seg om oljekartet som er utgitt med tanke på den 24. konsesjonsrunden. Det første karte over blokker som oljeselskapene kan legge til grunn for søknadene sine med tanke på tildeling av lisenser for oljeleting på norsk sokkel, ble raskt annullert da det viste seg at regjeringen hadde tatt med områdene Lofoten og Mørekysten.

Dessverre er det ikke kart nr.1 Nina Jensen uttaler seg om, men den redigerte versjonen som WWF har nøye gjennomgått.

På utlysnings kart nr.2 har regjeringen “glemt” sin egen verning av Jærenkysten. Området utenfor Jæren er på 124 kvadratkilometer og ble vernet mot oljeboring 17. juni i år og åpnet for oljeaktivitet 29. august.


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/solberg-regjeringen/regjeringen-aapner-for-oljesoeknader-i-vernet-omraade/a/23793104/


Nina Jensen har helt rett når hun lurer på “Hvor kort hukommelse regjeringen egentlig har”.

Det greie med denne saken er at vi får avklart og avgjort hvor lite vi kan stole på egen folkevalgt regjering.

En kan bare undres hvor mye annet som ikke har kommet frem i avisen av tilsvarende saker.


Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post487
Next »