Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Ser ikke blått hav for bare plastikk

Mars 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, March 31, 2018 11:30:54

Verdens største ansamling av plastsøppel i havet, Great Pacific Garbage Patch, er nå 4 ganger større enn Norge. Og vokser.

Her hjemme diskuterer vi plastpose avgifter. Vi selger drikke som vann, brus, juice og det meste annet på engangs plastflasker, ja vi har innsamling av flaskene, men ikke gjenbruk av dem.
Det meste av sommerens leker og underholdning er dårlige plastprodukter vi kaster når sommeren er over.
Pikknikk i parken er med engangsbestikk, engangsgrill, plastinnpakkete pølser og potetsalat, alt dette bærer vi med oss inn i parken i plastposer, for såpass må man kunne unne seg i verdens rikeste land.
På butikken putter man varene man kjøper i plastpose selv når det kommer i en plastinnpakning og tilslutt putter man all denne plastikken i en enda større plastpose.
Vi lever liv basert på engangs plastikk. Vi kjøper egne plast-beholdere til hjemmene våre for å oppbevare plastposene vi kjøpte på butikken.
Alt dette gjør vi med verdens beste samvittighet, for vi putter all denne plastikken i en ny blå plastpose som vi kaller gjenbruk.
Vi unner oss flyreiser til fjerne steder, mens vi spiser mat som kommer i engangs porsjons pakker av plast. Hotellrommet består av porsjonspakker av plastikk, med sepe, håndkremer, tannkrem, sjokolade, kaffe og te.

For du vet som meg at det er elvene i Asia som er problemet, produksjonen der som er årsaken, fiskerne i Japan som ikke har respekt for noe. Det er jo ikke oss, rike mennesker som skal ha billige plastnisser til jul, plastharer til påske og sesongens plastinnredning til hus og hage, all denne plasten fraktet i plastpakker fra Asia til din lokale butikk.

Verdens største plast ansamling i havet er 4 ganger større enn Norge. En plastsuppe bestående av fjorårets plastleker, brukte tannbørster og engangs plastbestikk. Fiskeutstyret til Røkke og Norges trålere som støvsuger verdenshavene for fisk uten å ta hensyn til noe levende. En suppe som ligger som en evig lekkasje av kjemikalier, et evig kjemisk angrep på alt liv i havet.

Ikke noe av dette har noe å si, for vi vil ikke høre på verdens forskere som advarer om hva dette vil ha av betydning for alt liv på kloden, vi nekter for at det er noe form for globale klimakriser. For hele denne falske nyheten, det være seg global oppvarming eller verdens største ansamling av plast i havet, er det bare fabrikkert av mennesker som er ute etter å tjene penger på skremselspropaganda og dommedagsprofetier. For plastbransjen, oljenæringen, bilbransjen og alle Asias store nips-produsenter er ikke ute etter å tjene penger.

https://www.dagbladet.no/nyheter/soppelfeltet-er-fire-ganger-sa-stort-som-norge-og-det-vokser-stadig/69644200

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post700

Det er det dummeste jeg har hørt

Mars 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, March 29, 2018 18:39:49

Så nå skal vi utrydde reinen på Norefjell for å få bukt med skrantesyken som har herjet med villreinen her. Dette gjøres for å få stoppet viruset fra og spre seg til andre deler av landet.

For det første, dette kommer ikke til å drepe viruset som er utgangspunktet på problemet og hvis vi ikke kan utrydde viruset med å slakte og utrydde villreinbestanden på Norefjell, kan vi heller ikke klare og stoppe det fra og spre seg til andre deler av landet hvor vi har rein. Men for all del, utrydd reinen på Norefjell, gjennomfør den ene delen man ikke må gjøre skal man få bukt med problemet skrantesyken.

Men fortvil ikke, det finnes en løsning, kalt naturens gang, populært kalt Darwins utviklingslære, sterkeste rett til overlevelse. Løsningen er som vi har lært av Darwin, hvis vi ikke utrydder alle dyrene av en art, men heller ta vare på dyrene som er, vil man fremme de sterkeste mest levedyktige med best arvestoffene. Nå har vi da individer som ikke smittet og derfor bærere av det resistente genet som vil bli nedarvet til neste generasjon med rein.
Men dette har vi helt glemt, utrydd reinen som er resistente mot skrantesyken sammen med de syke reinene, så har man ikke løst problemet, men skapt et større et. For hva skal rovdyrene leve av nå, kan man spørre seg selv. Svaret er gitt, sau. Så nå må man utrydde rovdyrene også. Med ett har vi ikke bare utryddet reinen og rovdyrene, men vi sitter da igjen med et nytt problem, nå finnes det ikke lenger rovdyr i naturen som holder skadedyr under kontroll, mus, rotter etc.

Helt klart den beste løsningen er å utrydde reinen på Norefjell.

https://www.nrk.no/sognogfjordane/xl/boddelen-i-nordfjella-1.13947226

Darwinmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post699

Folk på tide men en chill-pille

Mars 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, March 26, 2018 18:14:10

Det hele greia dreier seg om er en spion som var dobbeltagent og navnga en mengde mennesker. Disse personene ble dermed dømt for spionasje og havnet i fengsel.
Nå mange år etter at spionen anga andre spioner, blir han drept i Storbritannia. Med et får Putin og Russland skylden for drapet på en spion som hadde søkt tilflukt i England fra alle sine fiender som han engang hadde navngitt og sendt i fengsel. Denne spionen ble drept med gift, som en mengde land har muligheten til å fremstille og eller skaffe seg. Og tror du virkelig at Russland hadde tatt seg bryet med å smugle gift inn i England for å drepe en svært lite populær mann som for lengst hadde skrevet sin egen dødsdom, gjennom å angi en mengde med spioner.

Nå er vi “frie vesten” konstant ute etter å ta Russland og lage en fiende som vi sårt trenger. For mye av vår identitet og kapitalistiske fremgang er bygd på frykten for den “røde” fare som truer i Øst som en evig skygge over “snille” vesten.
Det at vi har skaffet oss politikere som er avhengige av militær fremgang for å tjene penger er dessverre å melde et bilde på hvor store idioter vi har blitt her i det frie demokratiske vesten. Men alt dette kan være det samme, for nå må vi kvitte oss med alle diplomatiske bånd med Russland før det er for sent og vi har gjort noe så dumt som å prate med Russland først. Nei, eneste løsningen på alle verdens kriser er en ny kald krig, fremprovosert, koste hva det koste vil.
For er du, jeg, vi og oss redde for en “fiende” i øst som alltid truer med å utslette oss, kommer vi aldri til å ta tak i problemene som vi står overfor i vår tid. Vi kommer ikke til å utslette oss gjennom atomkrig, krig eller kjemisk krigføring med en imaginær fiende som visst nok hakket helsevesenet vårt for å påvirke et politisk valg i vårt eget land. Nei, vi kommer til å utslette oss selv som følger av at vi følger blinde ledere som skal tjene penger.

Så ta to skritt tilbake og tenk over hva vi nå hisser oss opp over, det er en dobbeltagent som navnga alle sine spion venner for å redde sitt eget skinn, nå har noen kverket denne spionen. Ingenting å starte en ny kald krig over, ingenting å hisse seg opp over. Og tror du virkelig Russland, som vi ser som den ultimate smarte super fienden ville begått en slik tabbe hvis de var i det hele tatt denne gigantiske flotte supermakt fienden som våre politiker får de til å høres ut som?

https://www.nrk.no/urix/russere-utvises-etter-nerveangrepet-i-england-1.13980872

Chill-pille-mann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post698

Det var bare en årsak, oss, vi, mennesket.

Mars 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, March 21, 2018 19:49:51

Under overskriften: “Tror alt håp er ute etter Sudans død”, skjuler det seg en global katastrofe.
Ja, mandag 19. mars 2018 er dagen den siste han av stumpneshornet døde. Da er det 2 hunner igjen av det utryddede nordlige hvite neshornet.
Det nordlige hvite neshornet som nå er utryddet, har død ut som følger av homosapiens totale mangel på kunnskap, klokskap og viten og dette hadde ikke vært så ironisk hadde det ikke vært for at homosapiens betyr det kloke mennesket.
Gjennom blind utnyttelse av ressurser, naturen, masse slakt av arter, forurensing, urbanisering ligger det kun død og ødemark igjen.

Så under overskriften til Sudan’ død ligger det en global tragedie og lurer, han døde som siste han eksemplaret av sin art, et varsel om hva vi gjør og hva som venter oss i fremtiden (her ser vi 2050 som fremtiden).

Vi kommer aldri til å forandre på det, om det er tigeren i India, elefanten i Afrika, hvalen i havet eller ulven i Norge, utryddet er de alle som en, alt vi må bestemme oss for er hvor fort vi skal utrydde artene og på hvilken måte.
For det hvite neshornet er ikke den første arten til å bukke under som er vel dokumentert og direkte knyttet til homosapiens aktivitet.

https://www.dagbladet.no/nyheter/na-er-verdens-siste-stumpneshorn-hann-dod/69630722

Neshornmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post696
Next »