Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

300 ord

Dagens beste, marsPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, March 31, 2014 17:59:54

300 millioner, husk det tallet.

For 300 millioner kroner kan du få:

-Sykehuset Fredrikstad 256 millioner kroner.

-Sykehuset Veum 70 millioner kroner.

-Tafjord Skole og barnehage 3,5 millioner kroner.

-En handverker i 353 tusen timer, inkl. mva.

-Sykehusopphold i 7.500 døgn.

Eller så kan du få forklart hva byråkratene i det offentlige egentlig mener å si.

Vi kan takke NRK for informasjonen her:
http://www.nrk.no/norge/bruker-300-millioner-pa-a-forklare-1.11639823

Det viser seg at det offentlige bruker 300 millioner kroner i året på å forklare hva de egentlig mener å formidle.
Det viser seg nemlig at folk ikke forstår tungt byråkratiske advokatspråk i brev vi mottar fra det offentlige. Noe som medfører en ekstra kostnad for staten på 300.000.000 kr i året på å redgjøre for folket hva det sto i brevet vi mottok.

Men frykt ikke, de har nedsatt en komite for å finne en løsning på dette problemet.
Så da kan vi lene oss tilbake og vente spent på rapporten fra komiteen.

Økseskaft.

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post146

Vær så god, Jens

Dagens beste, marsPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, March 29, 2014 23:03:06

Det er meg en sann glede å kunne si: Vær så god fra det norske folk til deg Jens Stoltenberg. Det er oss en sann glede å ha hjulpet deg til toppstillingen i NATO.

Vi kan se på din karriere klatring som et bevis på alle ofrene det norske folk har kommet med for å få deg til topps Jens. Vi, det norske folk, har ofret blant annet, sykehusplasser, utbygging av kollektivtransporten nasjonalt, salg av oljefeltene til Statoil, privatisering av alt offentlig (ikke full privatisering, men rundt 40% privatisering). For å nevne noe, vi kunne videre tatt med manglende barnehager, skoler, eldreomsorg.
Ja, etter 8 lange år med deg ved roret, kan vi nyte godt av hvordan du har sittet på toppen Jens mens oljepengene våre har gått med til middager med statsledere verden over. Oljepengene som har gitt deg muligheten til å sole deg i glansen av ros for din kjøpte storhet i utlandet. Bistandsløfter til verdens fattige, på bekostning av klima og det norske folks velferd.

Vi har sittet her og sett deg rasere norsk industri gjennom så kalte klimatiltak. Vi har fått innført løfter om klimakvoter og C02 kutt. Vi har sett deg skryte av din egen månelanding som mildt sagt dundret i bakken før den lettet.

Så dette Jens, kommer under årets 60+ Earth Hour, http://www.earthhour.org/, hvor det norske folket sitter hjemme i mørke hjem i håp om å stoppe den globale oppvarmingen. For er det en ting vi kan være stolte av, er det at selveste Jens Stoltenberg takket ja til å sitte i FNs klimapanel.

Mens hovedstaden Oslo er mørk, lyser høyborgen til Arbeiderpartiet opp den mørke plassen på Youngstorget. Startplassen for storheten til Jens Stoltenberg. Så når Jens Stoltenberg AP står stolt og forteller det norske folk at «Alle skal med», kan vi med et forstå at det er hvermannsen som skal ta regningen. For i mørket står høyborgen til AP som et lysende håp denne kvelden som et levende bevis på hvem som betaler for din vei til topps Jens.

Vi får bare håpe at når du takket ja til denne jobben i oktober, (http://www.nrk.no/norge/merkel-ringte-stoltenberg-i-host-1.11637880) var det i uvitenhet om hva du skulle få fra egent parti. Eller er det slik at du nå skal levere tilbake Tesla modell S, bilen du så flott viste frem i avisene. En bil du trengte som APs leder.

Så mens verden tar støyten for din manglende kompetanse på klima og dens utfordringer, kan vi bare håpe på et par ting. Det første må være at du Jens sier fra det vervet i FNs klimapanel som blir ditt største klimatiltak. Og det andre at du selv satt hjemme i mørket med en Tesla modell S som var frakoblet strømnettet.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post145

Silly people

Dagens beste, marsPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, March 27, 2014 18:26:04

I Ørje har de startet med nye trafikkskilt, i første omgang er det fotgjengerskiltene som er forandret. Isteden for den vante mannen som står stivt rett opp og ned er han byttet ut med Monty Pythons figur, mens Monty Python gjennomfører en av sine kjente Silly Walks.

Statens vegvesen kommer ikke til å kreve at Ørje tar ned skiltene, men synes likevel det blir feil å gjøre dette med et offentlig skilt.

Ordføreren i Ørje, Kjersti Nythe Nilsen er derimot med på moroa. Hun uttaler videre i artikkelen: «Det er klart man skal høre på dem, Statens vegvesen, men akkurat sånne type ting bør vi få lov til. Vi må få lov til litt, vi kan jo ikke bare være A4». http://www.nrk.no/ostfold/oppfordrer-til-_tullete-gaing_-1.11632113

Og med det fikk hver kommune i Norge lov til å lage sine egne trafikkskilt.
Kanskje loven burde være litt A4 Kjersti N. Nilsen.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post144

Klokkespill for døve

Dagens beste, marsPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, March 26, 2014 19:30:20

Vel, noen nyheter er for gode til å overse.

Klokken 5 natt til onsdag begynte kirkeklokkene i døve-kirken på Fagerborg i Oslo å ringe. Etter en stund fikk politiet tak i en sakkyndig som kunne skru av klokkene.
De vet enda ikke hva som forårsaket klokkespillet midt på natten. http://www.nrk.no/ostlandssendingen/kirkeklokker-holdt-folk-vakne-1.11630059

Takk for nyheten NRK.

Neste gang får de installere en av/på bryter som presten kan bruke for å skru av/på klokkene.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post143
Next »