Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Vi kan Vi kan ...

Dagens beste, februarPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, February 13, 2014 19:22:08

I dag er det mye godt i avisene.
Statoil vedtok og elektrifisere 60-70% oljeplattformene på Utsirahøyden, dette falt ikke i god jord hos verken Jens Stoltenberg, Frederic Hauge eller organisasjonen Zero. Alle tre overnevnte mener at gassen som brennes på oljeplattformene for å lage elektriskkraft blir mye renere hvis denne gassen blir fraktet ned til Europa for så å bli gjort om til elektrisitet som skal fraktes i kabel tilbake til oljeplattformen. Kan lese hele diskusjonen på alle landets aviser, Bellona versjonen; http://e24.no/energi/bellona-ikke-akseptabelt/22764211
Goddagmann til Jens, Hauge og Zero om jeg får be.

Eller så har vi vår kronprinsesse Mette Marit som delte ut pris for grønndesign iført en pels. Ja, du kan lese saken på MinMote.no; http://minmote.no/2014/02/kronprinsessen-far-krass-kritikk-for-egen-pelsbruk/
Det gikk nok litt rot i kortene for prinsessen denne kvelden, var de for eller imot pels.
Jeg er enig med det jeg prinsesse Mette Marit, vi er for dyr i bur eller...

Men alt dette settes i skyggen av dagens humor spalte,
Telenors eventyr i Asia. Jeg vet, vi tøtsjet temaet her om dagen med utbygging i Myanmar. Saken er nemlig omtalt i Aftenposten med syn på driftsresultatet i India.
Ja, India som Baksaas pekte på som et vellykket land i sammenheng med utbyggingen i Myanmar.
Driftsunderskuddet for Telenors datter selskap Uninor var i 2013 på ikke mindre enn 576 millioner kr. I 2012 var driftsunderskuddet på bare 6,3 milliarder kr.
Ja, Baksaas, jeg må nesten få lov til å gjenta meg selv her fra Myanmar saken. Da er det ikke noe å bekymre seg for da Baksaas.
For som artikkelen i Aftenposten sier, kommer det til og gå bra i India i 2014, de må bare selge mer, øke volumet av telefonsamtaler. For når et minutt ringetid koster 2,5 øre så er det ikke langt igjen før dere går i pluss.

Det er alltid for sent å snu, som fjellvett regelen sier herr Baksaas.

Økseskaft.  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post110