Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Telefonsalg.

Dagens beste, februarPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, February 18, 2014 22:11:16

Nå er forbrukerrådet ute og advarer mot apper til mobilen.
De har nemlig funnet ut at de fleste appene til telefonen din samler inn informasjon angående brukeren/ deg, og sender den tilbake til utvikler av appen.
Så forbrukerrådet kommer med en advarsel til deg som sluttbruker at du ikke skal laste ned apper ukritisk og bruke de uten at du tenker deg om.

Saken florerer på de fleste avisene, http://www.nrk.no/kultur/appene-tjener-penger-pa-privatlivet-1.11552315

Vi har blitt mer bevisste på dette etter USA med NSA overvåkingen.
Vi har også kommentert saken før, laster du ned Facebook-appen til mobilen din, laster du ned et overvåkingsprogram.
Dette gjelder de fleste andre programmer også, DU må lese «samsvarserklæringen» som du skriver godkjenn på, før du laster ned for å vite om du gir fra deg livet ditt eller ikke.
Dette gjelder også Google hvis du ikke var klar over det, banktjenester også. Begge disse tjenestene ber om plasseringsinformasjon ved bruk.

Dette er helt naturlig, alle som har svart på en undersøkelse på telefonen sin, vet at du nå har åpnet et evigvarende mas. De neste 10 årene kommer diverse gallup undersøkelser til å ringe deg til alle døgnets tider for å høre om du vil ditt eller kjøpe datt. Det hjelper ikke å reservere seg i Brønnøysundregisteret, de fortsetter uansett, tro meg på den biten. Du er i et register som brukes, informasjonene om deg selges til andre tele-baserte firmaer.

Så det er bare en ny arena, mobiltelefonen. Du har akkurat det samme på PCen din. Googler du etter et bestemt produkt noen ganger og vips nå har du fått reklamebannere på de fleste nettsider med dette produktet eller tilsvarende.

Så igjen til deg, sluttbrukeren, les gjennom lisensinformasjonen på produktet, appen, du laster ned.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post114