Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Bad til besvær.

Dagens beste, februarPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, February 22, 2014 18:29:14

Ja, vi får heller satse på sommer-OL i Oslo tenker jeg, da kan vi kanskje få hevet standarden og antall bad og svømmehaller i byen.
Dette er ikke et rent Oslo problem men for hele Norge. Etterslep på vedlikehold i det offentlige preger ofte forsidene i avisen. Og Oslos bad er intet unntak her, det er Aftenposten som er ute denne gangen med saken, «Disse Oslo badene står i fare for nedleggelse», men ikke før det er bygd 3 nye bad i hovedstaden. Hovedbadet legges til Tøyen, dette skal bli et flerbruks-bad som artikkelen sier, de to andre er ikke bestemt enda men skal legges til knutepunkt for kollektivtransporten. http://www.osloby.no/nyheter/Disse-Oslo-badene-kan-bli-lagt-ned--7478072.html#.UwiHOON5Nqp

Som artikkelen legger frem så var underskuddet for Oslos bad 40 millioner i 2012. Som idrettsbyråd Guri Melby Venstre er overbevist om, vil færre og større bad gi et bedre tilbud.

Dette oppsummerer hele artikkelen, det meste i artikkelen går utpå diskusjon om hvem som mener hva om hvilket bad som skal ligge hvor tull og hvem som skal ha æren for og legge ned svømmehallene i Oslo.

Det som er interessant er at vi, folket, ses som en utgift. Det er vi, folket som betaler skatter, avgifter og drifter landet. Det er folket som gjør jobben som også har bruk for svømme-anleggene.
Jeg ser i artikkelen at det er flere lokal-bad som kan legges ned med forsvare om at Tøyen vil ta over behovet for disse badene. Som Holmlia bad, så er du en eldre person som nyter godt av lokal-badet på Holmlia, er det snart bare å kjøpe seg klippe-kort på toget og bruke halve dagen på å reise frem og tilbake til badet på Tøyen. Husk, som en nordmann er du en utgift for staten, de ser helst at du flytter til Spania når du bikker 60. Til alle barna der ute, sorry, dere får vente med dra på badet og svømme til du er 14 år og kan reise alene rundt.
Til alle syke og arbeidsuføre i Oslo, dere får nesten skaffe dere Taxi kort fra fastlegen så dere kan komme dere på Tøyen for å trene dere opp, så vi kan få dere ut i jobb igjen.

Hele strategien og planen Oslos bad kan leses på Oslokommune.no http://www.sak.oslo.kommune.no/dok/Byr/2013/BR1/2013041560-1222963.pdf

Tre ganger hurra for Oslo bystyre.

Økseskaft.

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post117