Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Ikke mat dyrene.

Dagens beste, februarPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, February 23, 2014 11:58:26

Nå drar OL seg mot slutten for denne gang og avisene kan snart gå tilbake til sine faste vante spalter.
Nå kan vi se tilbake på 14 dager med OL-nyheter, vi kan se tilbake på 14 dager med «så fælt er det i Russland» nyheter og før vi er ferdige med frykten for Russland og deres lover. Kan vi bruke denne siste OL dagen til og gi dere nyheten om at homofile ikke får mat i Sotsji, ja det har nå vedtatt en lov som forbyr homofile å få servert mat i Sotsji sine restauranter.
Ja, hvordan dette engasjerer folket til demonstrasjoner og massemedienes engasjement til protestbrev. Saken kan lese på Aftenposten.no http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Restauranter-i-Arizona-kan-nekte-a-servere-homofile-7479603.html

Nå er det VG og Dagbladet som pleier og dekke disse nyhetene med grunnlag i menneskerettigheter og frykt spredning når vi får sånne nyheter direkte fra OL byen Sotsji. Men denne gangen så er det en liten notis nederst på Aftenposten og dette skyldes en enkel ting, det går ikke denne gangen på rettighetene til folket i Russland, men troen til Amerikanere. Nei, nyheten har ikke noe med Russland og gjøre, det er tvert imot, nyheten er fra USA og Arizona. Den legges frem som det mest naturlige at religiøse restaurant eiere skal slippe, på bakgrunn av religion, og servere homofile mat. Så det interessante er hvordan det Norskefolk skiller på hvem som er «slemme» og ikke. Vi har nå hatt 14 dager, 3 uker med hvor galt homofile blir behandlet i Sotsji, når det viser seg at våre venner i Vest er like. De lager til og med lov mot homofile. Nei, da er vi stille, vi deler ikke hyppig på sosiale-medier, vi hyler ikke høyt om hvor galt menneske syn de har, vi sier svært lite. Mediene holder seg borte.
Så hvor er alle disse som skrek ut mot Russland de siste 14 dagene?
Er det greit syn på mennesker så lenge bakgrunnen er religion, for da må vi nesten godta at Russland legger det samme til grunn for og ikke godta et homofilt-ekteskap.

Så vi har lidd oss gjennom 14 dager med OL nyheter levert fra alle landets aviser, vi har lidd oss gjennom 14 dager med voksende frykt for Russland levert gjennom våre nasjonale nyhetskanaler.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post118