Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Til minne om P.G. Wodehouse

Dagens beste, februarPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, February 25, 2014 16:53:32

Ta det med ro folk, vi har ikke glemt Helga Pedersen som gjør en fantastisk jobb for tiden som standoppkomiker.
Vi skulle gjerne dedikert hele uken til henne, men det er bare for mye som skjer i verden til å henge oss opp i en liten sverte-kampanje mot Solberg-regjering.

Så uten videre sverting av din egen karriere Helga Pedersen, ønsker vi deg velkommen til Goddagmanns «Hall Of Fame» for fremragende utspill på partimøte i helgen. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/Helga-Pedersen-oppfordret-til-a-sverte-regjeringen-7480233.html

Så vi får vende blikket mot dagens sverting av kvinnekroppen. For på forsiden av VG i dag, papirutgaven, er det skrevet med store bokstaver over en normal pen kvinnekropp; Uttrykk om kvinnekroppen. Ja, for nå skal det bli kamp mot ord som blir sett på som nedlatende mot kvinner og kvinnekroppen.

Jeg kunne ikke annet enn å bli begeistret for dette.
For det første så vil jeg gjerne få slenge på en del andre nedlatende uttrykk som vi må slutte med; Muskelbunt, høy, lav, bred, skallet, ølmage, tynn, stor, liten, krøllete, hårete, hvit, storøyd, blek, brun, stor nese, slank, normal, svak og du er hjertelig velkommen til å fortsette listen over ting vi skal slutte å si.

Men det som gledet meg mest med denne forsiden, er at omsider finner jeg en grunn til å hedre og minnes P.G. Wodehouse (15.10.1881- 14.2.1975), han var en britisk forfatter og komiker, kanskje ikke like flink som Helga Pedersen fra AP, men vi får nesten hylle P.G. Wodehouse i dag.

Med takk til VGs forside i dag vil jeg gjerne få lov til å sitere herr. P.G. Wodehouse;
She looked as if she had been poured into her clothes and had forgotten to say 'when'.

Økseskaft.  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post121