Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Skrapmetall i sentrum

Dagens beste, aprilPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, April 23, 2014 21:07:52

Osloby.no melder i dag om planlagt utbyggingen av bysyklene i Oslo by neste år. Bysykler og leskur skal finansieres gjennom reklameskilt. Så Oslo kommune har sendt ut et anbud for oppsett av nye sykkelstativer og leskur. De antyder at de aktuelle firmaene er JCDecaux og Clear Channel. Det er Guri Melby (V), byråd for miljø og samferdsel, som uttaler seg i saken og hun kan meddele at de vil vrake alle de gamle bysyklene og bysykkelstativene å få inn noe mer moderne.

Selv om det blir sagt ifra med klar tale fra Markussen i JCDecaux at dette ikke er lønnsomt eller bærekraftig har Oslo kommune bestemt seg for planen.
http://www.osloby.no/nyheter/1300-bysykler-havner-pa-soppeldynga-7543874.html#.U1gIs1V_tqo

Det er bra Guri Melby. Vi skal ikke peke på den åpenlyse humoren her med paralleller til bytrikkene i Oslo eller betalingssystemet til Ruter. Vi skal heller ikke peke på humoren rundt Oslos evige kamp mot søppel gjennom beboernes kildesortering.
Vi skal heller Guri Melby, peke på den helt åpenlyse saken som heter penger, kunne vi ikke beholdt syklene vi har, fått noen flere og latt reklamepengen gå til drift av pleiehjem i Oslo by.

Økseskaft

  • Comments(1)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post162