Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Brobygging og sørlandet

Dagens beste, aprilPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, April 24, 2014 21:31:17

VG.no spør i dagens avis «Hva er det med Dalai Lama?».
Etterfulgt av en lang artikkel om Kina som hisser seg opp hver gang han reiser rundt og hvordan Kina truer med følgene dette vil gi. Kina kommer med «trusler» mot Barack Obama og USA. Legger frem sin sak om at hvis verdenslederne møter Dalai Lama vil det få uante konsekvenser. Og artikkelen halter seg fremover, tar for seg hvordan Kina mener at vesten tar feil i saken, og artikkelens forfatteren trekker inn egne erfaringer, møter han har hatt i Kina under OL i Beijing. Som artikkelen sier: «Vi ser en fredsprisvinner og en brobygger. Beijing ser en farlig demagog og separatist». http://www.vg.no/nyheter/meninger/kina/rammet-av-beijings-vrede/a/10122553/

Som Kinas talerør uttaler: «Burde Dalai Lama bare hvile i et tempel, i stedet for å reise hit og dit, bli involvert internasjonalt i å splitte Kina og skade den etniske enheten».

Vi på vår side vil spørre: Hva er det med Thorbjørn Jagland. For neste artikkel på VG.no er om Jagland som holder fast på å møte Dalai Lama om to uker. Da må jeg nesten spørre hvorfor Jagland er fast bestemt på å demontere alle broer som er bygd mellom land. Hvilken makt eller rett denne mannen har til å hisse på OSS alt av andre land under unnskyldningen om FRED.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/jagland-ja-jeg-skal-moete-dalai-lama/a/10122603/

Eller som vi helst ser, kan Thorbjørn Jagland hvile i en hytte på Sørlandet, istedenfor å hisse på oss alle verdenslederne og bli involvert internasjonalt med å skade Norges gode rykte utad.

Økseskaft.

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post163