Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Bærekraftige sanksjoner

Dagens beste, aprilPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, April 27, 2014 10:25:18

En sanksjon er et tiltak mot noen vi mener har gjort feil. Vi har innført sanksjoner mot Russland i år, på grunnlag av en folkeavstemning vi ikke vet noe om på Krim halvøyen. Kina har sanksjoner mot Norge på grunnlag av en fredspris til en Kineser.
Om dette er bærekraftige sanksjoner gjenstår å se, om det er fornuftige sanksjoner gjenstår å se. Men en ting vet vi allerede nå, det har ikke en døyt å si i det lange løp, vesten kommer ikke til å være tjent med et Russland som er presset opp i et hjørne. Norge er ikke tjent med et Kina som ikke vil handle med oss. Verden består av sanksjoner som ikke er bærekraftige eller fornuftige.

Så i dagens VG kan vi lese om vår nye Klima- og miljøminister Tine Sundtoft (H), som har vært i regnskogen i Indonesia for å undersøke avskogingen av regnskogen for å produsere palmeolje.

Sundtoft ser ikke noe grunn til å forby palmeolje. Sundtoft vil heller stille krav til en bærekraftig produksjon. For som Tine Sundtoft har kommet til etter å ha besøkt den største produsenten av palmeolje, bedriften Wilmar, er at det er bedre at vi handler palmeoljen enn at andre land gjør det.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/sundtoft-vil-ikke-forby-palmeolje/a/10130665/

Så det er sånn bærekraftig utvikling fungerer, vi handler all den produserte palmeoljen så ingen andre gjør det.
Vi lever i dårens tidsalder.
Alt vi nå har klart er å øke produksjonen og avskogingen av regnskogen.
Wilmer kommer til å øke produksjonen hvis vi handler palmeolje av de skjønner du Tine Sundtoft fra Høyre.

Så vi prater om bærekraftige sanksjoner, vi har sanksjoner mot land som vi ikke har noe med på et grunnlag som ikke angår oss og som ikke har noe med fremtiden til kloden å gjøre. Men å ha sanksjoner mot et selskap som ødelegger verden på det groveste, som vi kan bevise at gjør det, som produserer noe vi ikke trenger, klarer vi ikke å ha sanksjoner mot eller forby bruken av varen de produserer.
Jaggu meg om jeg ser den bærekraftige fornuften i dette Tine Sundtoft fra Høyre.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post165