Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Dobbeltnavn til besvær

Dagens beste maiPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, May 11, 2014 18:53:17

I dag ble jeg begeistret, jeg tok 19 trikken fra Nordstrand til byen. Linje 19 følger Kongsveien ned til Oslo. Midt i Kongsveien ligger Sjømannsskolen, et eldre flott bygg med Oslos flotteste utsikt. I fjor høst åpnet Kongshavn videregående skole undervisning i den gamle sjømannsskolen. Og på min trikketur i dag, kunne jeg se til min store begeistring at trikkestoppet som ligger her har fått nytt navn, Ekebergparken/Sjømannsskolen. For ikke lenge siden het holdeplassen Sjømannsskolen. Noe som var et passende navn siden bygget som ligger på utsikten her heter Sjømannsskolen.

Så nå har vi skole som har navnet sitt, Kongshavn vgs, fra en annen plass som ligger lenger ned og heter Kongshavn, som har driften sin i et bygg som heter Sjømannsskolen. Knutepunktet for skolen heter nå Ekebergparken/Sjømannsskolen.

Alt dette gir ikke noe fornuft i mitt hode. Men der sitter jeg på trikken og tenker meg litt om, for med bakgrunn i at skolen ikke kunne hete Sjømannsskolen vgs, måtte de bytte navn på trikkeholdeplassen. Noe som medfører et par ting, for det første må alle infoplakater om trikkeruten oppgraderes, all info om skolen må oppgraderes. Så fulgte jeg denne tanken litt videre, alt av kart og navigasjonsutstyr trenger oppgradering. Alt dette må gjøres om og skrives om på grunn av en enkel ting, personen eller personene som bestemte hva denne videregående skolen skulle hete mangler all sunn fornuft og forståelse for pengebruk.

Bygget heter Sjømannsskolen, de kunne «døpt» den om til Sjømannskolen vgs, kunne trikkeholdeplassen beholdt navnet og kostnadene som nå er pålagt Ruter/ Trikken.no vært unngått.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post175