Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Uten en tanke

Dagens beste juniPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, June 10, 2014 20:21:10

Vi kan i dagens aviser lese om det dårlige miljøet Norges prostituerte lever under.
Hvordan alt har gått fra vondt til verre gjennom sexkjøpsloven som kom i 2009.
Vi kan undres hva vi ville oppnå med denne loven, var det å beskytte selgeren av sex eller straffe kjøperen av sex? Det er enda ikke blitt klart om det i det hele tatt hjalp med en slik lov eller som VG.no antyder, blitt verre. Bakmennene mer kriminelle og kvinnene mer utsatt. Mer vold og mindre «trivsel» i miljøet.

Så da blir jeg overasket over at det nå kan bli tigger-forbud i Norge fra og med neste år og allerede fra i sommer bli lokale forbud.
Oslo kan med andre ord forby tigging fra sommeren av. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/tigging/blir-forbudt-aa-tigge-i-hele-landet/a/23226974/

Som ved sexkjøpsloven, hva vil vi oppnå med et tiggerforbud? Er det å få slutt på fattigdom eller det for å rydde gatene for fete turister som ikke tåler en påminnelse om at alle ikke har det like greit her i verden?

Det er vel som sexkjøpsloven, et forhastet tiltak som skal gjøre fasaden til sittende styre mer skinnende. Uten at man egentlig har gjort noe annet enn å pålegge et allerede overarbeidet politikorps enda flere tullete tidkrevende oppgaver, som aldri vil føre noe sted.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post194