Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Vær så god Irak

Dagens beste juniPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, June 14, 2014 10:06:26

Vi har de siste dagene lest om Irak som er under oppløsning.
Irak sliter med å få inn et styre som har kontroll på landet og som klarer å håndtere utfordringene som landet har.
Nå har den Islamske terror gruppen ISIL, Islamic Stat of Iraq, fått fotfeste i landet og Irak har bedt om hjelp fra Vesten under ledelse av USA.
Saken er omtalt i de fleste aviser.
USAs president Obama har akkurat uttalt at de ikke vil stille med styrker, men han påpeker at vi, Vesten, må hjelpe å bekjempe denne terroristgruppen ISIL. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Barack-Obama-vil-ikke-sende-tropper-til-Irak-7603978.html#.U5v7WpR_tqo

Så fra oss her i Vesten til "frie" Irak: Vær så god. Vi avsatte Saddam Hussein, Iraks leder i mange år. Som holde en form for orden på landet.
Så hva er det dere klager over? Vi, Vesten har innført demokrati i landet gjennom operasjon Iraqi Freedom, som startet 20. mars 2003. Krigen som avsatte Saddam Hussein og som Barack Obama avsluttet august 2010. En krig og en avsettelse som ikke har medført noe bra for Irak, men dere har fått en form for demokrati.
Så jeg er enig med USAs president Barack Obama, når han uttaler at dette er noe dere, Irak, må rydde oppi. For vår jobb i Irak er utført, vi "befridde" dere fra Saddam Hussein og ga dere "demokrati".

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post196