Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Publikasjon på 65 millioner hva sa du

Dagens beste juniPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, June 18, 2014 19:13:01

Nei, nå tror jeg ikke mine egne ører.
Nettavisen.no har en artikkel i dag om WM-feberen rundt fotballkort og klistremerker. Opplaget før WM avsparket i Brasil var på 65 millioner. Det dreier seg om et opplag på 65 millioner bøker med klistremerker av fotballspillere man skal samle. Etterspørselen er så stor så leverandøren har gått tom.
http://www.nettavisen.no/sport/fotball/voksne-menn-strmmer-til-leketysbutikkene/8456463.html

Jeg hadde aldri trodd deg hvis du hadde fortalt om dette fenomenet, med at voksne menn som bruker lønningen sin på fotballklistremerker til en bok. Det er vel derfor direktøren José Eduardo Martins i firmaet Panini, produsent av varen, uttaler til The Guardian: «Hvilken annen publikasjon trykker 65 millioner av noe som helst? Bibelen kanskje, eller vi er Bibelen».

Så all ære til José Eduardo Martins, som klarer å få voksene menn hektet på noe slikt. Skaffe seg en bok med bilder av fotballdrakter man heier på eller ikke heier på. For det er vel det fotball er, en fargerik drakt man vil skal vinne over en annen fargerik drakt. Hvorfor sier jeg drakt, vel spillere selges og kjøpes. Mannen du heiet på i fjor har byttet lag så i år buer du på ham.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post200