Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Glemt bort

Dagens beste augustPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, August 07, 2014 08:16:38

Problemstillingen dukket opp for en tid tilbake med at historikk ikke ble slettet fra internett. Det var en etterlengtet ting for noen, slette sine egne utsagn og liv fra internett.
Den største søkemotoren på internett, Google.com, har nå laget et skjema for slettingen av historikk du finner om deg på internett, noe som har fått mange delte meninger. Blant annet har Wikipedia sett sitt snitt her og laget en liste over personer og ting som vil bli glemt. Som grunnleggeren av Wikipedia kommenterer i linken her: http://www.telegraph.co.uk/technology/wikipedia/11015901/EU-ruling-on-link-removal-deeply-immoral-says-Wikipedia-founder.html

Dagbladet på sin side tok en litt annen vri på det hele og trykket like gjerne bilde av maka-apekatten som tok «selfi» bilder. Disse har nå funnet sin plass inn i Wikipedia sitt arkiv noe som eieren av kamerat David Slater ikke liker, siden han mener han har rettighetene til bildene.
http://tablet.dagbladet.no/2014/08/06/nyheter/utenriks/google/wikipedia/opphavsrett/34662503/

Det er som artikkelen på Dagbladet sier, det blir huller i internett-historien hvis vi sletter den. Noe som er og blir en sensur, sletter man historiene er det en økt sjanse for at de blir gjentatt.

Så vi ønsker listen til Wikipedia velkommen som en påminner om hva som kommer til og om hva som har skjedd i verden.
Så før det blir borte, her har vi maka-apekatten som tok selfi.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post230