Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Folkehjelp eller selvhjelp

Dagens beste augustPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, August 13, 2014 18:22:38

Mens verden står og ser på Vesten rasere land under unnskyldning om "Demokrati til folket", nekter vi andre å hjelpe, for det kan bare være en helt i verden. Vi, Vesten, kan ikke dele rollen som snill.
For vi vet best og alle andre tar feil.
Vi, Vesten, er fred og humanitær hjelp, om det så dreier seg å bombe et annet land eller styrte en president, så er vi best og vi vet best.

Med Norge denne gangen i spissen skal vi på tross av kunnskap skape en ny kald krig.
Krigsnasjonen Norge er denne gangen ute etter å lede an, etter år med fredsfremmende arbeid ser vi oss nødt til å skape kaos for å bevare vår stilling som den store fredsnasjonen. Seile opp som de beste innen for fred i Vestens.

Norsk nødhjelp med Vesten på slep er best. Kun vårt utstyr administrert gjennom oss, er godt nok.

Så når vi hører om Russland og deres tilstedeværelse i nødhjelp til Ukraina, ler vi med en hoven latter og nesen i været, mens vi gjør alt vi kan for å stoppe den.

Nei, vi kan ikke stå på siden og se denne "store fare", kalt Russland, hoppe inn i en krisesituasjon som Vesten skapte, uten å putte kjepper i hjulene og tenke på hvordan dette får oss, Norge, til å fremstå.

Jeg mener, hvem tror denne Russland med Vladimir Putin ved roret at de er, komme sånn inn fra sidelinjen og drive med folkehjelp uten at vi har godkjent det.

Nei, det skulle tatt seg ut du og for den saks skyld, det kan ikke være mye til folkehjelp Russland kommer med.

Nei, skal det bli orden på Ukraina, så må vi nok sende noen dyktige mennesker fra Vesten for å forhandle frem våpenhvile i landet, før vi kan sende inn nødhjelp gjennom overbetalte hjelpeorganisasjoner som ikke kan rykke inn i Ukraina før FNs fredsbevarende styrker er på plass.

Alt dette må de forstå at vi gjør for det beste for folket i Ukraina.

http://www.nrk.no/verden/russisk-nodhjelp-pa-vei-til-ukraina-1.11875182

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post234