Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Humanitært besvær

Dagens beste augustPosted by Goddagmannokseskaft.org Fri, August 15, 2014 22:27:04

Etter som IS (før kjent som ISIL) annekterer mer land og flere byer i Irak, har USA sett seg nødt til å rykke på ny inn i Irak.
USA startet med flyangrep på IS sine stillinger for å redde lokalbefolkningen ned fra Senjafjellet.

Og denne fredags morgenen kom den naturlige oppfølgeren i saken, USA ber sine allierte om hjelp med militært og humanitært utstyr.
Norge bekrefter at vi også har mottatt henvendelsen.
- Vi bekrefter henvendelsen, men vil i kveld ikke si hvordan vi konkluderer, sa statssekretær Sigbjørn Aanes (H) ved Statsministerens kontor.

http://www.nrk.no/norge/norge-har-blitt-bedt-om-a-hjelpe-1.11880768

Vi, Norge, har jobbet hardt for å sette oss i en posisjon hvor vi ikke kan si nei til USAs forespørsel, selv om regjeringen allerede har antydet at de bare er villig til å stille med humanitær hjelp, kan vi ikke gjøre noe annet en og stille med alt USA ber om.

Vi har fulgt USA på en krigssti gjennom flere land uten kritikk og egne meninger om rett eller galt.
Og nå kan vi høste fruktene av vårt arbeid med å fordømme Syria og deres kamp mot opprørerne i landet, senere kaldt ISIL og nå IS.
Vi har gjennom Syrias tre år lange borgerkrig forsynt opprørerne med mat og våpen. Vi har fordømt president Bashar al-Assad og kaldt ham en tyrann. Vi har fordømt venner av Syria, for vi, Vesten, visste best i borgerkrigen i landet.
Og nå må vi sloss mot samme gruppe vi gjennom samarbeid med USA har hjulpet frem i kampen mot Syria og president Bashar al-Assad.

Det som startet ut med humanitær hjelp i Syria har blitt Vestens nye store hodebry, en motstander av det humanitære arbeidet Vesten står for.
IS har blitt et humanitært besvær for de som hjalp dem til deres posisjon i Midtøsten.

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post235