Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Kollektiv kamp om vern av privatbilismen.

Dagens beste, septemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, September 09, 2014 19:26:52

For nå har vi diskutert, kranglet og dokumentert elbilens miljøgevinst, om den finnes eller ei virker ikke som utgangspunktet eller poenget for en forlengelse av fordelene elbilene og deres eiere har i det moderne bybilde.

For fremtidens slag har så vidt begynt for denne utvalgte eliten i det Norske samfunn, elbileiernes rett til fri bruk av kollektivfelt, momsfritak og gratis parkering.
Som flere av landets aviser omtaler i dag fremtiden til elbilen. Noe som skaper harnisk i miljøbevegelsene skal vi tro avisene. Det er flere organisasjoner som nå kommer med uttalelser i kampen om verning av elbilens goder. For som organisasjonene fremhever er fremtidens salg av elbil helt og holdent avhengig av godene de har i dag og fjerningen av disse mener organisasjonen er feil miljøpolitikk.

http://e24.no/bil/elbilutspill-skaper-harnisk-i-miljoebevegelsen/23291540

Så mens eliten diskuterer med miljøvernorganisasjonene, politikerne og NAF om hva av goder de utvalgte fortjener i fremtidens storbyer, taper resten av oss.
Vi taper ikke bare tid i rushtrafikken, penger gjennom økte avgifter men viktigst av alt miljøkampen.

Mens resten av oss tar regningen for elitens sportsbiler som suser forbi oss som et hån mot arbeiderklassens fremkomstmiddel som står for massivt behov for oppgradering.
Må vi arbeideren forstå eliten som ofrer så mye i miljøkampen, med to tonn tung ren luksus som utgjør deres private fremkomstmiddel, som eliten må vente nesten to hele timer på før den kan kjøre, fylt opp på gratis grønn energi, tilrettelagt av staten i et forsøk på å få grønt stempel på Norges storbyer av andre regjeringer i andre land.
Når vi ser hva den rike elite i land legger ned i kampen mot miljøet, skulle det bare mangle at togene, t-banen, bybanen, trikken og bussen blir satt på vent i kampen for miljøet.

Det er på høy tid at pendlerne på kollektivene tar ansvar å godtar økte priser og flere kansellerte avganger i kampen mot miljøet og økt luksus i privat bilismen.
For vi som brukere av kollektiven må forstå den stakkars elbileieren, den usikre tiden denne miljøforkjemperen har foran seg. Med trusler om moms på kjøp av ny elbil, utkastelse av kollektivfeltet.
Ja, hva blir det neste, kan vi bare undres.
Kanskje denne stakkaren som har investert over en halv million i kampen for miljøet, må betale for fergeturen på Vestlandet eller i bommen på E18. Nei, det skulle tatt seg ut om de bidro til fellesskapet, disse ansvarsbevisste elbileierne.

Å hvis du ikke forstår dette, brukeren av trikk, bybane, t-bane, buss eller tog, er det ikke rart det blir problemer i diskusjonen om fremtidens bevaring av miljøet.

Goddagmann og Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post249