Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Takk Jens, takk

Dagens beste, septemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, September 16, 2014 09:42:20

Denne mannen fortsetter å underholde oss med sin fantastiske evne til å tåkesnakke, vi prater om vår tidligere statsminister, fortiden FNs klimautsendte talsmann, kommende NATO-sjef, Jens Stoltenberg.

Det er DN.no som omtaler saken. Jens Stoltenberg roser Kinas klimapolitikk og mener kommuniststaten er et foregangsland når det gjelder viljen til å bruke markedet for å redusere utslippene. Stoltenberg uttaler videre at: «Kina er et land som gjør ham optimistisk på klimaets vegne». Før han i samme sammenheng uttaler: «Ikke fordi jeg ikke ser at utslippene vokser, men noen av de lederne har en innsikt, forståelse og beslutningskraft som imponerer meg».

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/kina/stoltenberg-roser-kinas-klimapolitikk/a/23296766/

Hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg trodd mannen drev med standup.

Ikke fordi jeg ikke ser at han ikke driver med det, men den manglende lederevnen og innsikten, fraværende forståelsen og null beslutningskraft imponerer meg ikke.

Eller som et normalt menneske ville sagt Jens: Utslippene øker og selv om Kinas ledere har mange gode ideer rundt klimatiltak er det viktig at disse settes ut i praksis for at det skal hjelpe.

Men vi elsker din evne og kunnskap innenfor tåkesnakk og ullene svar som gjør deg til vår tids viktigste talsperson for idiotismen.

Økseskaft
  • Comments(1)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post254