Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Allerede i 2010

Dagens beste, oktoberPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, October 20, 2014 19:32:17

Det er i biografien til Jonas Gahr Støre hvor vi får informasjonen om Jens Stoltenbergs hemmelighold av lederjobben i NATO. I boken kommer det frem at Jens Stoltenberg diskuterte muligheten for NATO-jobben i 2010.
Resultatet av disse samtalene i 2010 ble at Jens Stoltenberg, daværende Norges statsminister, ble en av de ledende rollene i konflikten i Libya.

Militæroperasjonen som skulle sette det libyske folket fritt fra en diktator.
I retrospektiv har vi sett at dette ikke hjalp og istedenfor å befri befolkningen i Libya fikk hele operasjonen "Fritt Libya" et fatalt utfall for befolkningen i landet.

http://www.nrk.no/norge/diskuterte-nato-jobben-i-2010-1.11993417

Og dette er lederen vi fikk inn i NATO, en leder som heller lyver om en militæroperasjon og egne jobb-muligheter. En generalsekretær som ikke innrømmer et feiltrinn eller retter noe form for kritikk mot eget styre eller valg.
En leder som heller får forandret retorikken om Libya, en leder som får sine rådgiver til å fortelle løgn når de skal uttale seg til avisene. For som Stoltenbergs rådgiver Trude Måseide uttaler til artikkelen på NRK, «Utsiktene til NATO-jobben var en del av motivasjonen for å gå til krig mot Libya».

Krig MOT Libya?
Det var ikke det Jens Stoltenberg sa den gangen, den gangen var det: Mot diktator Muammar Gaddafi og for et fritt libysk folk.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post273