Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Et overadministrert land

Dagens beste, novemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, November 26, 2014 20:50:37

Det er Nettavisen.no som har sett på antall ansatte i kommunestyrene gjennom vårt lange land. Det meldes ikke om noe oppløftende her, det viser seg at flertallet av landets kommuner har langt flere ansatte i kommunestyret enn det kreves. I norske kommunesaler sitter det totalt 10.772 kommunepolitikere, da er det ikke tatt med vararepresentanter. Ut av disse er det snakk om at 3400 ikke er knyttet til et krav om at de skal sitte i kommunepolitikken, men de er valgt inn på tradisjon eller gamle vedtak som ikke lenger gjelder.

Tallene for resten av politikken kommer ikke frem her, men vi kan vel si med god sannsynlighet at det ikke står bedre til i resten av det politiske Norge, når det kommer til den byråkratiske delen av den.

http://www.nettavisen.no/na24/norge-har-3400-flere-politikere-enn-vi-trenger/8512755.html

Dette er noe å tenke på neste gang vi hører om landets kommuner som hyler opp om for lite bevilget penger fra staten. Kanskje kravene til kommunestyrene skulle gå fra retningslinjer til mer håndfaste krav om produksjon og effektivitet. Vel, nå som vi er inne på det, kanskje det skulle bli satt et effektivitetskrav til alle landets politikere, slik det er pålagt leger, sykepleiere, hjelpearbeidere, lærere og politi.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post287