Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Etterlengtet grep for vern av tradisjon

I verdens rikeste landPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, December 20, 2014 15:06:35

Ja, det er en gledens dag når vi kan lese om NRK som skal hjelpe Tsjekkia med et digitalt ansiktsløft for å friske opp Tre nøtter til Askepott.

For NRK er som programredaktør Hildri Gulliksen fremhever: «Absolutt opptatt av å kjøpe den nye versjonen for å gi publikum det aller beste tilbudet hele tiden, så hvis det kommer en film som ser bedre ut og gir de samme opplevelsene, så er det klart vi vil vurdere det».

Så med støtte fra den norske myndigheter blir Tre nøtter til Askepott digitalisert i et samarbeid mellom tsjekkiske filmarkivet og Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana.
http://www.nrk.no/kultur/1.12111322

Kun i verdens rikeste land kan man unne seg å bruke penger på utgått gammelt støv som stammer fra en annen tid.
For bare det beste er godt nok for folk som glemmer den ene lille tingen, filmen Tre nøtter til Askepott, blir ikke nye eller bedre med et digitalt ansiktsløft, tvert imot mister den den lille sjarmen den kunne ha hatt som en gammel film i original tilstand.
Den havner nå ut som en utgått film i falske farger som ikke har noe å tilby innenfor kulturarv eller opplevelser.

Men når julen kommer er det beste som finnes et godt budskap om at: Kun det beste er godt nok i verdens rikeste land, som ene og alene tenker på sin egen egoistiske «Seg selv», der man sitter varm, mett og fet av en overflod fra en annen verden mens man klager over dårlige farger på «juletradisjonen sin» som sendes på NRK TV.

Tre nøtter fra Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post299