Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

S. for Suppe

Beste av januarPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, January 05, 2015 16:43:21

Det er moderniseringen av hovedstaden, Oslos kollektivtilbud vi kan more oss over i dag.
Det er nemlig snakk om at Oslo by kan få enda et skinnebasert transportmiddel, denne gangen er det snakk om utbygging av S-bane.
S-bane er verken T-bane eller tog, men en ting imellom, som kan bruke skinnesystemet til toget.

Det er prosjektleder Terje Grytbekk i KVU Oslo-Navet (KVU Oslo-Navet, er navnet på kollektivprosjektet i Oslo, som skal se på løsningen for Oslos økende behov for kollektivtransport), som uttaler seg til Osloby.no i denne sammenheng.
Grytbakk peker på S-bane som et godt forslag siden S-banen kan benytte seg av det utgåtte Tog-anlegget i og rundt Oslo by, som skinnetraseer og tunneler som togene inn og ut av Oslo ikke lenger benytter.

http://www.osloby.no/nyheter/Onsker-seg-S-bane-i-Oslo-7845744.html

Ja, det er det Norge, Oslo, trenger mer av, enda et skinnebasert transportmiddel vi ikke kommer til å vedlikeholde eller få til å fungere.

Dette er før vi ser på tanken til prosjektleder Terje Grytbekk, for som han fremhever til avisen: «S-banene skal kjøre på gamle togspor ut fra Oslo. Det blir mulig fordi det er blitt nye jernbanetunneler ut av Oslo i alle retninger».
Her kan vi bare si en ting til Grytbekk: Det er en grunn til at det er bygd nye skinnetraseer og tunneler ut av Oslo, det gamle tog-anlegget inn og ut av hovedstaden er gått ut på dato og lenger ikke forsvarlig å bruke uten en massiv og dyr oppgradering.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post305