Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Je suis Charlie

Tja, ikke helt.Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, January 09, 2015 17:52:15

Vi får rette dagens oppmerksomhet på generalsekretær i Islamsk Råd Norge, Mehtab Afsar.
Dette kan vi takke Venstre-politiker og muslim Abid Q. Raja for, etter som det ham som gjorde oss oppmerksomme på oppførselen til generalsekretær i Islamsk Råd Norge.
For under gårsdagens Dagsrevy på NRK i forbindelse med terrorangrepet på avisen Charlie Hedbo i Frankrike, skulle generalsekretær Methab Afsar for Islamsk Råd Norge komme med en uttalelser på vegne av det muslimske brorskap.

Og her sier Venstre-politiker Abid Q. Raja det best på Twitter: « 12 mennesker er drept, og generalsekretæren i @islamskraad flirer mens han svarer merkelig på direkten i @dagsrevyen –Skam deg Mehtab Afsar!».

For som det kommer frem i Twitter meldingen til Abid Raja, sto generalsekretæren i Islamsk Råd Norge og flirte på direkte-TV mens han uttalte at «Med ytringsfrihet følger også et ytringsansvar», med en oppfordring til norske redaktører om å vise «modenhet og voksenhet» og forståelse for at profeten Mohammed har en plass i hjertene til muslimer.

http://www.nettavisen.no/politikk/--12-mennesker-er-drept-og-han-flirer-pa-direkten-i-dagsrevyen/8528591.html

Generalsekretæren for Islamsk Råd Norge vil at vi skal ha «respekt for profeten Mohammed». Vel, etter gårsdagens Dagsrevy på NRK gjør du det ikke veldig lett for oss å ha denne «respekten» du ber om, da terror-aksjonen fortsatt pågår i Frankrike og flere mennesker er drept, siden du uttalte deg i nyhetsbildet om aken.

http://www.nrk.no/verden/afp_-_-charlie-hebdo-terroristene-er-drept-1.12139887

Med ytringsfrihet følger så klart et ytringsansvar, men det gir ingen rett til å henrette et annet menneske med bakgrunn i at man ikke liker meningen til dette mennesket.
Da får man svare med pennen.

I am Charlie

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post307