Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En hva sa de?

Beste av januarPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, January 15, 2015 17:06:32

Det er på Dagbladet.no vi kan lese om misnøyen om at Narvesen skal selge siste utgave av Charlie Hebdos blad i Norge.
Det er ikke bekreftet noen trusler mot Narvesen, men vaktholdet rundt det aktuelle utsalgstedet er økt. Narvesen selv kan bekrefte at de har mottatt en rekke telefoner fra folk som ikke liker at de skal selge bladet, men som Narvesen uttaler overfor Dagbladet er de ikke redaktører men distributører og ser ikke noe feil i å selge bladet Charlie Hebdo.

Bladet som kommer for salg i Norge vill være i et opplag på 200 eksemplarer og være første utgivelse etter terroraksjonen mot redaksjonslokalene til bladet i Paris den 7 januar.

Den radikale islamisten og selverklærte britiske imamen Anjem Chouadry beskriver utgivelsen som en «krigserklæring». Chouadry mener forsiden «gjør narr av» Muhammed personlig, og kaller den siste karikaturen for «ekstremt alvorlig». Å fremstille profeten på en slik måte «angriper profetens ære», uttaler Chouadry.
Chouadry avslutter med å si at Charlie Hebdo-forsiden er en «åpenbar provokasjon» og ment for å fornærme islam og muslimer, som en «del av krigen som nå pågår».

http://www.dagbladet.no/2015/01/14/kultur/charlie_hebdo/magasin/narvesen/terror/37186283/

Bladet er en krigserklæring mot islam og muslimer, men det å skyte 12 uskyldige mennesker er ikke.
Vi kan lett forstå at det er langt igjen til mål for en varig fred i fremtid, når vi står så langt fra hverandre, utsiktene for fred er som en fjern drøm og forståelse for kultur enda lenger unna, når det ikke skal mer til enn et par tegninger for å ta liv av mennesker.

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post310