Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Når gangsynet svikter

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, February 01, 2015 11:50:45

NATOs generalsekretær Jens Stoltenbergs retorikk når vi trår inn i februar 2015 er intet mindre enn en innrømmelse av egen feilslått politikk, nå skal de sies at han uttalelser er ment som noe helt annet enn en innrømmelse av feil.
Det minner mest om skremselspropaganda, en propaganda for å reise mer penger til egen kald krig.

Det er med tungt artilleri Jens Stoltenberg peker ut «synderne» i verden mens han desperat lukker enhver dør for politisk løsning med fred som mål. Men dette gjøres utelukkende med tanke på eget budsjett, som han i sin egen uttalelse mener går i feil retning.
NATOs ønske er at medlemslandene bruker 2% av eget BNP (bruttonasjonalprodukt).

Gjennom uttalelser om at «2014 var et svart år for europeisk sikkerhet», maner Jens Stoltenberg til kamp som han vil ha, men verden ikke trenger. For hva er vel bedre i denne verden enn å få seg en synlig fiende som har skyld i alt, fremfor en reel usynlig fiende man selv er og har skapt.

Det er først nå når krigs-retorikken går fra «annektering av Krim halvøyen» til «første gang siden andre verdenskrig, er et annet land annektert», at vi ser retningen NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg ønsker å ta oss i. For sammen med «verdens-politiet» USA vil NATO på tross av erfaring og kunnskap presse verden ut i en ny splittet konflikt.

Så Jens Stoltenbergs løfter i sin tale før toppmøte i Brussel kan ikke annet enn å bli tatt som en krigserklæring mot Russland, gjennom NATOs oppretting av «Storm troppen» og nå løfter om egne kommandobaser langs Russlands grense, er det tydelig at verden ikke skal inn i fremtiden, men tilbake 50 år med fossilt brensel som løsning, mens industrien lever av leveranser til det militære på grunn av økte forsvarsbudsjetter.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/NATO-landene-bruker-mindre-pa-forsvar-7881484.html

Når gangsynet er borte ser man splinten i sitt brors øye og ikke bjelken i sitt eget.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post318