Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Gjør mobbing til en kampsak

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, February 08, 2015 11:48:17

Da statsminister Erna Solberg talte i Arendal fredag kveld utfordret hun de 200 Høyre-delegatene til å gjøre noe med mobbing.

Les mer: http://www.nrk.no/sorlandet/1.12194353

Det kan se ut som Erna Solberg (H) har bestemt seg for å avslutte det Kjell Magne Bondevik, statsminister fra KrF i 2002 ikke klarte, selv om Kjell Magne Bondevik den gang da kom med et forbud mot mobbing og med løfter om at mobbingen i skoler skulle være borte innen 2004.
Et løfte den gang som ikke bar frukter, for det kom nye generasjoner inn i skolen, barna vokste opp og ut av skolen og nye der igjen startet på skolen.
På tross av denne erfaringen vi kunne tatt med oss fra forrige gang om løfter når det kommer til mobbing, ser det ut til at Erna Solberg har overtatt denne stafettpinnen av et hodebry.

Og hvem kan bebreide henne, når man ser på all verdens problemer og utfordringer, er det kanskje ikke så rart man velger seg en ting av liten betydning som man alltid kan bortforklare hvorfor man ikke får til.

Statsminister Erna Solberg, kunne valgt kampsaker fra flyktninghjelp til vern av klima eller arbeid for fremtiden og oppbygningen av et land.
Holdt kommunikasjonen åpen for Russland og USA med EU og NATO i midten.
Men alt dette krever jobb og handling, og ikke minst innsatsvilje og være opplyst om verdensproblemene denne levende generasjonen står ovenfor.

Så det er vel kun i verdens rikeste land statsministeren kan ta seg råd til å gjøre mobbing i skolen til landets viktigste kampsak.
Dette er vel det perfekte bilde på hvor godt vi har det, her oppe i nord, i verdens rikeste land…

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post321