Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Parkert løsning på Bogstadveien

Beste av Februar 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, February 25, 2015 18:52:40

Vi gjorde om hele topografien i Bogstadveien da Italia trikkene gjorde sitt inntog, noe som medførte lengre byggeperioder av fortau og gater.
Vi har prøvd å skru prisene på leie av lokaler så utrolig duste høyt, så det er ikke mulig å drive et firma med overskudd.
Vi bygde flust av kjøpesentere rundt og i Oslo by, for å lokke kundene bort fra Bogstadveien.
Vi prøvde med å stenge Bogstadveien for trafikk i et par år, takk for innsatsen til tidligere firmaet Oslovei for den.

Alt dette for å få bukt med handlingen i Bogstadveien, men til ingen nytte, handlegaten har bestått alle prøvelser vi har kastet på den.
Ja, som sagt fra finanskrise til oppgraving av gaten i et par år, uten videre hell i forsøket på å få gaten lagt død.

Men her kommer det en glad nyhet fra Byråden i Oslo, de har omsider funnet det som kan være spikeren i kisten for Bogstadveien.
Det er byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen (H) som kommer med de storslåtte planene for en gang for alle få slutt på denne varehandelen i Bogstadveien.
Bård legger stolt frem planene om et nytt kjøpesenter på Valkyrenplass. Her er det snakk om et kjøpesenter på størrelse med Gunerius på Grønland.

Planen byrådet godkjente for et nytt kjøpesenter i Ole Vigs gate 24, skal erstatte eksisterende parkeringsplasser for å gjøre Bogstadveien enda mindre tilgjengelig for publikum.

For som byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen (H) uttaler overfor Osloby.no gjøres dette for å ta opp konkurransen med kjøpesentrene utenfor sentrum.
Bård tar det helt med ro at det forsvinner parkeringsplasser fra Bogstadveien og uttaler til Osloby.no: «Det er få steder i Oslo som ligger så sentralt som dette med tanke på kollektivtrafikk».

http://www.osloby.no/nyheter/Sier-ja-til-kjopesenter-pa-Majorstuen-7907647.html

Så der har vi det, omsider har byråden i Oslo by funnet akilleshælen til Bogstadveien, fjerning av parkeringsplasser for å jage enda flere kunder til kjøpesentrene rundt Oslo by.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post331