Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

"Norges Ikea"

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, March 24, 2015 19:41:07

Under sentralstyret til Høyre mandag tok statsminister Erna Solberg for seg norsk laks og lakse-næringen som er bygd opp.

Solberg nevnte at vi selger mange typer fisk, men at laksen er i en særstilling. Siden laksen når flest mennesker globalt. «Norsk laks er et godt produkt i seg selv, men også et fantastisk varemerke for Norge», uttaler Erna Solberg.

Solberg fremhever at regjeringen også tar miljøutfordringer som lakselus og bruken av legemidler knyttet til oppdrettsbransjen på alvor.

Under talen til sentralstyret kalte hun norsk laks for «Norges Ikea».

http://www.dagbladet.no/2015/03/23/nyheter/politikk/okonomisk_politikk/38349746/

Nå er vel dette en liten ønsketenkning fra Ernas side, tatt i betraktning at det er et par små forskjeller på norsk laks og Ikea.

Trenger ikke lete så langt i dagens aviser før vi finner en gigantisk forskjell på Ikea og norsk laks. Kina har vel omfavnet Ikea på det varmeste, mens norsk laks er vel kastet ut av det Kinesiske markedet.

Nei, norsk oppdretts-laks er ikke Norges svar på Ikea, det kunne vært offshore virksomhet eller skipsfart men dessverre har begge disse næringene vært utsatt for en massiv motstand fra den norske regjering.

Fiskemann & Oljeskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post343