Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Ulv ulv!

Beste av April 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, April 07, 2015 17:16:27

Ja, det er stakkars Edward Snowden som igjen prøver desperat å rope høyt ut om det som engang engasjerte folket, NSAs (Nasjonal sikkerhetsetat) mulighet til å overvåke hva man gjør på eller over internett eller mobilnettet.

Denne gangen i et intervju med John Oliver for TV-programmet «Last Week Tonight», hvor Snowden igjen prøver å engasjere folket med at NSA lagrer nakenbildene du kan finne på å dele på nett.

Snowden angrer ikke på hva han gjorde selv om han savner familien og USA.

Videre forklarer Snowden det som er farlig med NSAs overvåking av befolkningen: «NSA argumenterer med at de ikke bruker det mot amerikanske borgere med onde hensikter. Det stemmer i de aller fleste tilfeller, men problemet er at de bruker disse evnene slik at vi blir sårbare mot dem. Det blir litt som å si at «selv om jeg har en pistol rettet mot hodet ditt, betyr ikke det at jeg akter å skyte - stol på meg»».

http://m.db.no/2015/04/07/nyheter/utenriks/edward_snowden/nsa/samfunn/38568621/

Man kan ikke være redde for at folk skal se nakenbildene eller lagre de hvis man sender nakenbilder av seg selv over internett. Hele meningen er at noen andre i den andre enden av internett skal se bildet og gi deg en tilbakemelding.
Så Snowdens "roping" om «Ulv ulv», faller dessverre for døve ører.
For når jeg blar meg gjennom dagens nettaviser og ser hva folk eksponerer av seg selv med fullt overlegg og viten om at det kommer på trykk for evig lagring på verdensveven.
Kan jeg ikke annet enn å beklage overfor stakkarene ansatt i NSAs overvåkningsavdeling.

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post347