Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En skjult agenda?

Beste av April 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, April 16, 2015 17:12:00

Da var det klart, FM nettet stenges i 2017. Det ble klart i dag, etter at staten har nådd egne mål når det kommer til dekningsgrad for det nye digitale bakkenettet i Norge.

Med statskanalen NRK som pådriver, får vi nå kun digital radio etter 2017. Dette gjøres under påskuddet om at radiosendingene får klarere lyd og flere radiokanaler.

http://www.nrk.no/kultur/widvey-slukker-fm-nettet-i-2017-1.12312081

Er fristet til igjen å peke på miljøspørsmålet rundt digitaliseringen av radioen. Søppelhaugene av fungerende FM radioer og FM sendere som skal byttes ut.
Er også fristet til å peke på hvordan statskanalen NRK igjen kan skaffe seg et fortrinn og monopol på radioen markedet.
Vi kunne også nevnt sikkerheten med tanke på at bilturistene som kommer til landet. For EU har enda ikke begynt jobben med å stenge FM nettet og på denne måten bytte ut alle radioer.

Ikke noe av dette skal vi henge oss oppi i dag. Vi skal heller se på hva dette har av betydning for brukeren, deg og meg. Med et heldigitalt bakkenett kan staten omsider ha full kontroll på når, hva og hvor du hører på radio. Vi har skaffet oss et liv hvor vi dessverre etter 2017 er totalt overvåket. For når du tenker over det, kan staten finne ut hvor du handler gjennom bankkortet, hvor du reiser gjennom bombrikker og digitale billetter på kollektivtransporten. De har full oversikt over internett- og mobiltelefonbruken din. TV sendingen er digitalisert og nå i 2017 kan de skaffe seg oversikt over radiobruken din.

Goddagmann Radiosending


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post351