Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Nyhetsbryst

I verdens rikeste landPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, April 25, 2015 11:10:56

Dagens dummeste artikkel går til VG med overskriften: Her gjemmer Erna Solberg statshemmeligheter.

VG.no som står for Verdens Gang har denne gangen overgått seg selv i ubetydelige nyhetsartikler. Det er VG journalistene Camilla Brække, Eirik Mosveen og Lars Joakim Skarvøy som har skrevet en for så vidt lang artikkel om at statsminister Erna Solberg (Høyre) «gjemmer» mobiltelefonen sin i BH’en i mangel av veske og lommer på tøyet.

Så jeg vet ikke om artikkelen går på praktiske løsninger eller bare muligheten for å skrive om statsministerens bryster,- som gjør at VG ser dette som relevant for Verdens Gang.
Men tro meg når jeg sier det, jeg stiller meg sterkt kritisk og tvilende til at noen andre enn Ernas ektemann har glede av å lese om brystene til Erna en lørdagsmorgen og om hun skjuler mobilen mellom de.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/hoeyre/erna-solberg-forteller-derfor-legger-jeg-mobilen-i-bh-en/a/23441041/

http://www.vgtv.no/#!/video/111369/her-gjemmer-erna-solberg-statshemmeligheter

Så, det er vel kun i verdens rikeste land hvor en av landets ledene aviser kan se det som relevant for verdens fremgang om hvor og hvordan statsministeren oppbevarer mobiltelefonen sin.
Men jeg kan jo forstå VG ved journalist Camilla Brække, Erik Mosveen og Lars Joakim Skarvøy, når man ser på verden og de manglende viktige utfordringen vi står overfor er det enda bra noen tar for seg en nyttig og viktig nyhetssak som dette.
For hvem er vel interessert i Syria og problemene i Midt-Østen, fallende oljepriser, oppbygningen til en ny kald krig, hugsten av regnskogen, utryddelse av dyrearter verden over, globaloppvarming, økende fattigdom og nød i verden?

Goddagmann Nyhetsslakt
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post356