Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Uten konsekvens

Beste av Juli 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, July 02, 2015 21:32:21

Da ble det klart at tilstanden i Libya er verre enn noen gang før.
I en artikkel på DN.no drøftes tilstanden til Libyas folk og konklusjonen er nedslående, befolkningen i Libya hadde det bedre under Muammar Gaddafi.

Koalisjonen USA, Vesten under NATO med Jens Stoltenberg som leder for operasjonen har mislykkes på alle plan. Norge var et av landene som slapp flest bomber for å ta Gaddafi og frigi folket fra undertrykkelsen.

Fri Vesten ved Jens Stoltenberg ledet et «korstog» mot regjeringen i Libya, styrt av daværende leder Muammar Gaddafi, for å frigi folket fra undertrykkelse.
Eneste koalisjonen oppnådde var å bytte en leder som holdt en viss orden på landet, med paramilitære grupper, lokale, Taliban og nå IS som alle vil ha makten.
Det som var en gang et land med infrastruktur og orden, ble raset av frie Vesten men løfte om en lysere fremtid, men ikke bygd opp igjen.

http://www.dn.no/nyheter/utenriks/2015/07/02/0521/-verre-i-libya-n-enn-under-gaddafi

Nå skulle man tro at vi lærte av dette og holdt lederne for koalisjonen ansvarlig.
Men det gjør vi dessverre ikke.
Lederen for koalisjonen Jens Stoltenberg, daværende statsminister for Norge, fikk hva han var lovet.
Jens Stoltenberg ble utnevnt til NATOs generalsekretær for jobben han gjorde med å bombe Libya sønder og sammen, uten et kritisk spørsmål eller ansvar for å bygget landet opp igjen etter at Vesten regelrett ødela det.

Ut ifra historien kommer vi heller ikke til å dra erfaringer fra operasjonen i Libya, for dette er bare en gjentagelse av hva som ble gjort i Afghanistan på 80 tallet. Eller med Saddam Hussain i Irak.

Frihet til folket i Libya, sa vi den gangen.
Vi kan nå 4 år etter fastslå at det ikke hadde noe med frihet til folket å gjøre, siden dette aldri ble gjennomført, denne frigjøringen vi lovet dem.

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post376