Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Nei, overvåker oss? Hvorfor det?

Dagens bestePosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, November 23, 2013 23:13:04

Dagens beste Opprettet av Økseskaft.org ti., november 19, 2013 17:10:13


Tirsdag, jippi, tre arbeidsdager til helg, avisene bugner over av nyheter som man gjerne skulle delt med alle, ikke for at det er mye glade nyheter for tiden, men det er nok og være betenkt over. Som økt forbruk av kullkraft, litt sånn man kan si så klart til, før man påpeker hva som er galt med hele bilde og avslutter med så klart forbruket øker fordi vi etc. etc. Men jeg tør ikke si mere jeg, vi blir overvåket, USA overvåker oss, hyssh hysssh.

Min første tanke når jeg sto opp i dag var sikkert lik som mange andre sin der ute. Så klart de overvåker oss, det er naivt å tro noe annet.
Vi kan så klart angripe USA, dere lovet at dere ikke overvåket oss.
Tenk over det, tenk hardt over det, USA, Russland, EU, Japan, Iran, Korea (Nord og Sør) og ja resten av gjengen også, inkludert våre nærmeste venner som Sverige, Danmark og Norge driver også med det. Dette er noe alle vet.
Men når det da viser seg at de faktisk gjør det, skriker vi alle opp og blir en gammeldags mobb med høygafler som skal jakte på Frankenstein.

Jeg synes det er helt ok jeg, hvis jeg lever i et tryggere land fordi de overvåker telefonene mine, vel, greit nok.
Vi lever i et militær samfunn. Du kan som mange andre der ute late som du ikke gjør dette og jeg ser at den lette byrden med og avsløre sannheten faller på meg. Ja, du som alle oss andre lever i en eller annen form for militærstyret-politisk samfunns system som er basert på kontroll.

Nå er overvåkingen avblåst i første runde, vi puster lettet ut, det var bare Norske mennesker i krig i et annet land ... Aaaaaa, jeg forstår lettelsen her til folket, det var Nordmenn i utlandet som var/ er i krig, det gjør jo hele saken bedre, på en eller....... Vent nå litt, ikke på noen som helst måte for deg må jeg si. Dette er jo den en og alene grunnen til at vi har overvåking, terrorister, kriminalitet om det er små eller store handlinger, menneskesmugling og listen er evig lang for hvorfor vi har overvåking av privat personer.
Her må jeg dessverre minne dere på nyer historie, 22 juli, hvorfor hadde ikke politiet overvåket ham, det lurte folk på. Nå kan de samme menneske forsvare USA. Bare en tanke fra meg.

Vi har per i dag kjente mennesker som er mistenkt for noe form for terror innblanding sittende i Norge på trygd. Vi har en "nordmann" som sitter fengslet i Pakistan for å ha lekt med Taliban. Vi trenger ikke nevne navn på disse, alle vet om de.
Det er naivt og tro at USA ikke overvåker disse og alle vennene deres, familien deres, alle som har kontakt med familien deres, alle som leker med vennene deres. Du ser hvordan ett menneske kan føre til en lang, lang rekke med overvåkinger.

Saken har rullet på alle avisene i dag, jeg leste saken først på dagbladet.
http://www.dagbladet.no/2013/11/19/nyheter/pluss/samfunn/politikk/utenriks/30383890/

Så jeg ville bare avslutte dagen i dag med en unnskyldning fra meg til han stakkaren i dress, på et varmt lite kontor under bakken ett eller annet sted i USA som dag ut og dag inn sitter og føller med på oss, det må være gris kjedelig hvis du har fått ansvaret for og følle med på sånne som meg.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post38