Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Alt går i feil retning

Beste av Juli 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, July 12, 2015 13:02:28

Det er UNHCR-sjefen, FNs høykommissær for flyktninger, Antònio Gutterres som kommer med den dystre men ikke overraskende nyheten om at «Alt går i feil retning» når det kommer til flyktningsproblematikken.

Gutterres har vært FNs flyktningsjef i 10 år og i samme periode har antall mennesker som er på flukt økt med 60%. Gutterres peker på Irak og Syria som en megakrise, halve Syrias befolkning har rømt fra hjemmene sine siden borgerkrigen startet.

Gutterres kommer heller ikke med noen lyspunkt overfor NRK, og peker på nye konflikter, terrorisme og gamle konflikter som ruller videre som Afghanistan, Somali og Kongo.

«Det fins ikke vilje eller kapasitet til å løse konflikter. Alt går i feil retning, sier FNs høykommissær for flyktninger Antònio Gutterres til NRK.

http://www.nrk.no/verden/1.12449444
Det er ikke overraskende nyhet som kommer fra FNs flyktningsjef.
Når man ser på den politiske motviljen verden har mot å løse konflikter på best mulig måte for befolkningen. Vesten under NATO og USA "heier" frem enhver liten opprørsgruppe uten en langsiktig plan for konflikten vi involverer oss i.
Det overraskende i artikkelen på NRK er den manglende kritikk FNs flyktningsjef kommer med innad mot NATO, EU og USA som gjerne kalles «frie Vesten», «de allierte» eller «koalisjonen».
Frie Vesten har systematisk fjernet enhver diktator og leder som har motarbeidet nettopp den tingen som har skapt «megakrisen» i Syria og Irak for å ikke glemme Libya. Fremfor å hjelpe flertallet av befolkningen i et land, har frie Vesten hjulpet nettopp gruppene som har blitt drivkraften bak kollapsen i overnevnte land.
Når man ser hvordan og hvor grupperinger som Taliban og Isis har vunnet frem, kommer det tydelig frem et mønster av Vestens innblanding i et land.
Så Syria er som dessverre mange andre land tapt i en sak ingen andre enn frie Vestens ledere kan svare på og skulle man formodningene klare å avslutte borgerkrigen i Syria, er skadene etter den 4 år lange konflikten av en så stor proporsjon at en oppbygning er umulig. For hvordan skal man klare å forklarer Syrias befolkning hvorfor drivkraften (frie Vesten) bak konfliktskaperne ikke gjorde noe når de hadde muligheten til å stoppe dem før den 4 år lange borgerkrigen mellom terrorgrupper og sittende regjering som i utgangspunktet hadde støtte av mesteparten av befolkningen og flere større land utenom frie Vesten.

Vi tillot Isis å feste seg i Irak, Syria og Libya, som vi engang hjalp Taliban og feste seg i Afghanistan, så når FNs høykommissær for flykninger Antònio Gutterres beskriver en «megakrise» i Syria og Irak med 15 millioner mennesker på flukt som frie Vesten ikke har en plan for, tar Gutterres dessverre feil.
Dette var planen vår, destabilisere landene, ødelegge infrastruktur og lage et kaos som må og vil medføre en militær mobilisering mot Russland til slutt. For er ikke dette hvert den evige pinen og plagen til USA og Vesten i sin helhet, dette mektige landet som holder frie Vesten borte fra å gjøre akkurat som det passer NATO, USA og de allierte uten at noen kan stille spørsmål eller veie litt imot.
For hvor hadde Syria og Syrias president Bashar al-Assad hvert i dag hadde det ikke vært for Russland som støtter Bashar al-Assad i 4 år mot Isis og terrorgrupper i Syria som frie Vesten har støttet? En kan bare spekulere.

Men en ting FNs høykommissær Antònio Gutterres og resten av oss i frie Vesten kan slå oss helt til ro med er at NATOs innbalnding med støtte av USA aldri var for folket i landet vi involverte oss i.

Generalmann & Geværskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post380