Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Fedrelandet uviktigst

Beste av Juli 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, July 20, 2015 17:45:43

Da kan vi ta av oss hatten for Senterpartiets (SP) kandidat Jan Ove Fromreide fra Askøy for en fantastisk innsats og utarbeiding av den nasjonalistiske Facebook gruppen Fedrelandet viktigst som uttrykker sympati overfor massemorderen Anders Behring Breivik.

Jan Ove Fromreide som er administrator for siden har nå bedt om å bli strøket av listene hos SP og uttaler overfor avisen at slike ytringer hvor det er sympati med Anders Behring Breivik, blir slettet med en gang og personen som har ytret sympatien blir utestengt umiddelbart.

Jan Ove Fromreide som tar avstand fra massemorderen oppfordrer til å «lage egne borgervern-grupper» samtidig som siden oppfordrer til mer bruk av vold og til å skaffe seg våpen. Videre deler Jan Ove Fromreide tilknytning til gruppen «Knights Templar International», samme navn som en organisasjon Behring Breivik påsto å være en del av.

Jan Ove Fromeide avslutter med å spesifisere overfor Nettavisen.no at: Fedrelandet viktigst er en gruppe for alle som er glad i Norge, og som verdsetter de verdier våre forfedre har kjempet frem, og har ingen ting å gjøre med SP».

http://www.nettavisen.no/nyheter/senterparti-kandidat-bak-facebook-side-der-breivik-hylles/3422810851.html

Vel, så der har vi det fra Norges velutdannete politiske «elite», våre forfedre kjempet tydeligvis ikke for demokratiet vi lever i dag, siden Fedrelandet viktigst ikke er forenelig med politikken i Norge og ser det som sin oppgave å danne nye borgervern-grupper som skal holde folket trygge fra seg selv og det frie valget.

Men når det er sagt, støtter jeg retten Jan Ove Fromeide har i å ytre sine meninger, selv om vi, Goddagmann & Økseskaft, tar sterk avstand fra dem.

Flaggstang og Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post382