Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Kriserammede oljenasjon Norge

Beste av Juli 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, July 23, 2015 20:24:50

Det er Bellona som denne gangen er ute med, det som best kan beskrives som, en ønsketenkningen for olje nasjonen Norges fremtid.

Bellona har kommet med en 10 punkts liste som de mener ville være fornuftige tiltak for oljebransjen og ta fatt i nå som oljeprisene er lave og aktiviteten innenfor oljesektoren synker i tråd med økt arbeidsledighet.

For som Bellona ved fagleder Hallsrein Havåg skriver til klassekampen.no, jubler ikke Bellona over at oljearbeidere får sparken.
Bellona mener at dagens situasjon er en ypperlig anledning til å drive med sårt etterlengtet arbeid på Norsk sokkel. Vedlikehold av plattformer, plugging av brønner for ikke å nevne Co2 problematikken.

http://www.klassekampen.no/article/20150722/ARTICLE/150729959

Bellona har med andre ord kommet med en liste over kostnader som de mener oljeselskapene skal ta fatt på i en tid hvor de ikke tjener penger.
En tiltaks liste som oljeselskapene har skydd som pesten på grunn av kostnadene under gode tider, da de tjente grovt med penger.
Men Bellona har håp om at oljeselskapene skal gjøre nå i nedgangstider.

Ja, dette må vi regne med at oljeselskapene gjennomfører, øke kostnadene. Oljebransjen tenker nok mest på egne aksjonærer og lommebøker før sysselsetting av et ti talls arbeidere og miljøet.

Oljerigg & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post383