Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Søndag tull

I verdens rikeste landPosted by Goddagmannokseskaft.org Fri, August 14, 2015 16:15:46

Det er godt at regjeringen i Verdens Rikeste Land tar seg råd til å krangle om vanlige butikker får lov til å holde åpne på søndager eller ikke.

Som om Norge og Verden ikke står ovenfor nok utfordringer som det er, havner regjeringspartiene Høyre og KrF opp med en lengre drakamp om vi skal tillate søndags åpne butikker eller ei.
Med økende ledighet, asylsøkere og fallende inntekt i Verdens Rikeste land, er det godt at landets fremste ledere kun klarer å bekymre seg for om søndags åpne butikker.


Så da er det betryggende at kulturminister Thorild Widvey (H), har bestemt seg for å tvinge igjennom søndags åpne butikker uansett om dette kan medføre brudd i regjeringssamarbeidet med KrF.

KrF-leder Knut Arild Hareide sier til VG at regjeringen må nå spørre seg om det er verd bryet å fremme lovforslaget om søndagsåpne butikker, fordi saken dermed kan havarere for regjeringen.


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kommunevalget-2015/hoeyre-viker-ikke-en-tomme-om-soendagsaapent/a/23505082/


Det er med et beroliget hjerte vi leser om Thorild Widvey Høyre som vil trosse KrF-leder Knut Arild Hareid i saken om søndags åpne butikker.
For hva er vel en bedre oppkjøring til høstens kommunevalg en å vise helt klart at man ikke er i stand til å samarbeide om de minste ubetydelig saker.
Det ser nesten ut som KrF-leder Hareid og kulturminister Widvey Høyre har satt som agenda og ødelegge for egne partier før høstens kommunevalg og på denne måten drive en kampanje for opposisjonen, presentert ved Arbeiderpartiet.


Men det er vel bare i Verdens Rikeste Land, landets ledere kan ta seg råd til å være så selvsentrerte at de kan la regjeringssamarbeidet gå til grunne over en meningsløs diskusjon som til slutt bundet i om folk gidder å jobbe på søndag eller ei, for uansett hva regjeringen måtte beste seg for er det en mengde folk som jobber på søndager i Norge allerede og uansett har vi en Arbeidsmiljølov som setter klare begrensinger om antall timer og dager et menneske kan jobbe sammenhengede i året, månden og uken.


Timebønn & Søndagslønn


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post390