Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Uten skam

I verdens rikeste landPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, August 17, 2015 18:09:40

Det er Dagbladet.no som dekker nyheten om flyktningestrømmen fra Syria til Hellas, under den lite passende overskriften: Her går flyktningene i land på nordmenns greske ferieparadis.


Dagbladet har i tillegg vært i kontakt med Apollo i sakens anledning og de kan fortelle at de er i fast kontakt med myndighetene på ferieparadiset på Kos og Rodhos for å kunne gi informasjon til nordmenn som er på ferie her om situasjonen.

Apollo kan videre informere om at turistene de har vært i kontakt med har vært lite plaget av situasjonen men at det er et «sårt» syn for nordmennene som er på ferie her.


http://tablet.dagbladet.no/2015/08/14/nyheter/utenriks/flyktninger/syria/hellas/40613202/


En forferdelig artikkel av Dagbladet, klare å vinkle en slik krise som har oppstått i Syria med blikket på hvor «grusomt» det er for fete rike nordmenn som er på luksusferie i et kriserammet land som Hellas.
Nei, Dagbladet burde skamme seg og heller legge vekt på de skakkars Syrierne, fremfor fet lat nordmann som ikke liker å se fattigdom og nød på luksusferien sin.

Men det er vel bare i Verdens Rikeste Land vi har råd til å ha en slik selvopptatt grotesk holdning ovenfor medmennesker i nød.

Bortskjemt & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post392