Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Søndags-kvinner

Beste av August 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, August 25, 2015 19:08:18

Da fortsetter kampen om søndagsåpne butikker, denne gangen er det nestleder i familie- og kulturkomiteen, Anette Trettebergstuen som advarer mot å åpne butikker på søndager.

Trettebergstuen mener søndagsåpne butikker er problematisk i likestillingsperspektivet. For som Trettebergstuen frykter kommer dette til å gå mest utover kvinner.

Trettebergstuen får støtte av LO-leder Gerd Kristiansen i at det kommer til å skape mer jobb i mange kvinneyrker, som barnehager, siden foreldrene kommer til å måtte jobbe på søndager.

Og jeg tror vi lar artikkelen ligge der for hvis LO-leder Gerd Kristiansen og familie- og kulturkomiteen ved Anette Trettebergstuen ikke ser humoren i egne utspill her, er jeg ikke sikker på om jeg klarer å forklare det for dem. Men vi gir det et forsøk.

De er redde for at kvinneyrker som barnehager må holde åpent på søndager som et resultat av at BEGGE foreldrene er på jobb på søndager. Noe som de da kommer frem til at er problematisk, med tanke på likestilling for kvinner, siden både menn og kviner må jobbe på søndager.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/solberg-regjeringen/trettebergstuen-kvinner-maa-betale-prisen-for-soendagsaapent/a/23508905/#xtor=CS4-1

Og med et kan vi ønske to kvinner velkommen til oss, Goddagmann og Økseskaft, i dag, LO-leder Gerd Kristiansen og familie- og kulturkomiteen Anette Trettebergstuen for fantastisk innsats og utspill.

Likemann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post393