Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Valgtull

Beste av September 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, September 07, 2015 21:03:51

Fra valggalskapen i dag kan vi lese om Arbeiderpartiet (Ap) i Oslo som vil inndra taxiløyver. Ap ser høstens kommunevalg som en god plattform for å lansere sin plan for å rydde opp i taxi -næringen.

Det er Aps fraksjonsleder for samferdsel- og miljø Abdullah Alsabeehg som uttaler seg til E24.no om saken. Han har stor tro på at færre taxiløyver vil hjelpe på problemene i bransjen.

Alsabeehg peker på dårlig prisinformasjon, høye priser, dødtid hos taxisjåførene og manglende sanksjonsmuligheter for dem som bryter loven, som argument for et strengere krav til løyvene.

http://e24.no/makro-og-politikk/valgkampsak-faerre-drosjer-i-oslo/23518511

Så med høstens kommunevalg som står for dør, kan vi glede oss over våre politikere som finner viktige kampsaker. At vi en gang for alle kan få orden på noe så viktig som taxi- næringen i Oslo by kan ingen kimse av. For når politikerne i verdens rikeste land velger en kampsak, er det godt at den er av et slikt tungt kaliber som Aps samferdsel- og miljø leder Abdullah Alsabeehg legger frem her.

Men kan man forvente noe mer av Ap når vi under forrige stortingsvalg fikk daværende statsminister Jens Stoltenberg som Taxi Jens som et reklamestunt for eget parti.

Taximann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post396