Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

I det minste søtt

Beste av September 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, September 15, 2015 21:19:17

Da var kommunevalget 2015 gjennomført og i Oslo by ligger det an til bytte, fra Høyre til et rød/grønt samarbeid mellom Arbeiderpartiet AP og Miljøpartiet de Grønne MDG.

MDG er pekt ut til valgets vinnere med overaskende stor oppslutning.
MDG har på denne måten havnet i en situasjon hvor de kan bestemme hvem av de to store partiene som blir sittende med makten i Oslo by, Høyre eller AP.

Men heldigvis har NRK.no vært i kontakt med førstekandidat fra MDG i Oslo, Lan Marie Nguyen Berg, som kan kaste litt lys over samarbeidsmulighetene til MDG.
Lan Marie kan fortelle NRK at utvidelsen av motorveien E18 inn mot Oslo blir den vanskeligste saken. Og MDG er villig til å ofre mye for å få stoppet utbyggingen av E18 som ligger i Oslopakke 3.

Dessverre ligger satsingen og utbyggingen av kollektivtransporten i Oslo by i Oslopakke 3, som da nå kan bli stoppet av MDGs stansing av E18.

http://www.nrk.no/norge/denne-veien-forer-til-et-rodt-eller-blatt-oslo-1.12554801

MDG er bekymret for at det blir mer privatbilisme inn i Oslo by hvis E18 blir bygd ut. Noe de har helt rett i. Men hvis Oslopakke 3 blir stoppet, stopper også de store ambisjonene om utbygging av kollektivtransporten i og rundt Oslo, som også kan medføre mindre privatbilisme inn mot Oslo på E18.

Så vi står med ett ovenfor det evige engasjerende spørsmålet: Hva kom først, Høna eller egget?

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post397